Miért nézik le az embert akkor, ha nem akar úgy élni mint a többség, ha nem akar rabszolga lenni?
Nem is gondoltam volna hogy mennyi negatív visszajelzést kapok a környezetemtől, az ötletem miatt. Jelenleg egyetemen tanulok, mellette diákmunkát csinálok, de ezt már évek óta csinálom. Nem mindig diákmunkásként dolgoztam, hanem rendes munkahelyeken is voltam. Levontam a tanúlságot belőlük. Egyetem után rám is uygan ez a monoton, unalmas, kizsigerlő életmód várna rám, mint az átlagemberre.
Jelenleg marketingbe, programozásba, nyelvtanulásba, grafikába ástam bele magam de nagyon, illetve az online marketingbe. Szeretnék a jövőben úgy élni, hogy szeretem amit csinálok, és mellette nagyon jól megélek, és nem egy cégnek termelem a pénzt és robotolok, miközben ők max annyit adnak amiből nem halok éhen.
Akiknek elmondom ezt, úgy néznek rám mintha kb. az lenne a célom hogy kiirtsam a világot. Nagyon durván ellenszenvesek lesznek, meg lekezelőek.....
DE MIÉRT??????? Amúgy az egyetemről is az a véleményem, hogy semmi mást nem tud nyújtani, mint azt, hogy "rendes, dolgozó robotokká" neveljenek minket. Konkrétan az oktatás a 0-val egyenlő. Nem tanítanak semmit sem, főleg nem gondolkodni, meg a szakterületen lévő összefüggéseket sem mondja el senki. Csak a vizsgára készítenek fel, amit aztán meg az egyetemisták jóóóóó nagy része gondolhatjátok hogy elfelejt, mire diplomázik.
Még is, minden egyetemistának az a célja hogy jó munkahelye legyen. Abba bele sem gondolnak, mennyi jó lehetőség van arra hoyg szabadok legyenek. Persze az hogy ez megvalósulhasson, rengeteg önmunka, önszorgalom kell, de el lehet érni. És akiknek ezt mesélem, meg úgy állnak hozzám mintha egy naplopó ingyenélő kis tetű lennék.
"DE MIÉRT?????? " Ez egy nagyon jó kérdés, én sem tudom. De 100%-ban ugyanazt éltem át mint Te.
Mindez csak addig volt így amíg tényleg el nem értem, és meg nem mutattam azt,hogy ez lehetséges. Ezután az egész átment irigységben, de hát ez már csak ilyen...
"Amúgy az egyetemről is az a véleményem, hogy semmi mást nem tud nyújtani, mint azt, hogy "rendes, dolgozó robotokká" neveljenek minket."
Mennyire ugyanezt érzem,éreztem, ezért is nem tanultam tovább. Mert miért is jó az ha vannak iskoláim,végzettségeim? Hát azért,hogy felvegyenek valahova, azaz alkalmazott lehessek.
De én nem akartam alkalmazott lenni, én szabad ember akartam lenni, oda menni ahova akarok, akkor mikor akarok.
De ha van egy akármilyen fizikai vállalkozásom akkor is helyhez vagyok kötve.
Hát így lettem Online vállalkozó 20 évesen egy érettségivel.
2 Dropshipping Webshopom van, valamint egy havi pár 100ezres látogatottságú weboldalam, amikből lazán megélek, járom a világot, épp ahól vagyok ott dolgozom, ami napi kb 1 óra. Rendelések leadása, Emailek megválaszolása, egy kis marketing, weboldal frissítése, és meg is vagyunk.
Grafika,programozás nem rossz dolog de sajnos ezeket kitanulni nem egy két nap, ellenben a egy dropshipping webshopot készíteni, üzemeltetni gyerekjáték, Szerintem kezdj bele, rengeteg angol nyelvű oktató videó van róla. Természetesen a többi dologgal se álljál le, tanuld azokat is folyamatosan, minél több dolgot csinálsz annál jobb.
Szerencsére rengeteg lehetőség van az internetben.
A lényeg,hogy csak csináld csináld és csináld, meglesz a siker.
Kritizálókkal meg ne is foglalkozz, egyik füleden be, másikon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!