Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobban jarok ha tanarkent...

Jobban jarok ha tanarkent valtok rs egy gyarban kezdek el dolgozni 30 as ferfikent?

Figyelt kérdés
Tanarkent netto 170 et kapok, heti 32 oraval. Most visszahivtak egy gyarbol, hogy 48 oras konnyu fizikai munkara netto 215 ot kapnek.
2017. júl. 7. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Aki lepontozta a 9-es válaszomat, az kérem írja le miért.
2017. júl. 7. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Tanulj tovább mérnöknek
2017. júl. 8. 11:34
 13/15 anonim válasza:
Vállalj emelt felkészítést, esetleg ha nagyvárosban vagy, vannak érettségi felkészítő iskolák ahova szoktak tanárokat keresni másodállásba. Esetleg orvoslátogatói munkakört tudom még ajánlani ha váltani akarsz, szerintem a biosz-kémia miatt jelentkezhetnél.
2017. júl. 9. 11:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Szia. 124? Ez vicc? En 31 eves vagyok es egyetemi vegzettseg. Nekem 170 a nettom plusz integracios penz. Vagyis evi 70 ezer plusz. Meg Erzsebet taborok, ha bevallalom.
2017. júl. 10. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem ér ennyit az a plusz 35 ezer Ft. Rengeteg ötletet felsoroltak próbálkozz inkább azokkal, utolsó lehetőségként pedig külföld és ott megpróbálni érvényesülni tanári pozícióba.
2017. júl. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!