Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki csak óraadó tanárként...

Van aki csak óraadó tanárként dolgozik és csak ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Bármilyen szakon kérdem... nem magántanárként feltétlen, hanem egy meglévő iskolában egyéni vállalkozóként dolgozik így? Milyen tapasztalatotok van? Szabad csak erre az egy dologra alapozni? Én is ezt szeretném, de nem tudom hosszútávon jó e? Mert nyílván ha nem kapsz folyamatosan csoportokat, stb akkor nincs pénz... Tapasztalatok? Köszike.
2017. jan. 30. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért akarsz óraadóként dolgozni iskolában?

Ha iskolában akarsz dolgozni, keress teljes idős állást!

Óraadóként vállalkozóival inkább nyelviskolákban éri meg, persze, ha olyan irányú a végzettséged.

2017. jan. 30. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Informatikát szereetnék hasonló iskolákban ahol van ilyen oktatás... Közoktatásban nem szeretnék....
2017. jan. 30. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan szinten értesz hozzá, akkor akár több helyen is dolgozhatsz: óraadókánt infót tanítva, rendszergazdaként, cégeknél belső oktatóként, stb.
2017. jan. 30. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
nah igen... ha olyan szinten lennék. :D otthoni számítógép szerelgetésekből akárki akármit mond nem lesz benne senki sem a rendszergazdaságban igazán... És én még nem is szerelgettem.... :)
2017. jan. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!