Külföldi munkavállaláshoz mennyire szükségesek a papírok? Melyik a fontosabb, a tudás, vagy a végzettség?
Figyelt kérdés
Párommal néhány év múlva külföldre szeretnénk költözni, valószínűleg Németországba. Nekem itt is elég jó munkám van, átlagban a nettó fizetésem 300-320 ezer Ft havonta. Bolti eladóként kezdtem, jelenleg én lettem kinevezve az üzlet vezetőjének, szívesen dolgoznék hasonló munkakörben. Mennyi esélyem van pl. Németországban elhelyezkedni üzletvezetőként, ha csak érettségim, boltvezetőim, és egyéb OKJ-s papírjaim vannak, de főiskolai végzettségem nincs?
Nagyon gyorsan tanulok, a munkámat igyekszem a legjobb képességeim szerint végezni, csak nem tudom, hogy ez elegendő-e felsőfokú végzettség nélkül.
2017. jún. 30. 16:25
1/1 anonim válasza:
Nem a felsőfokú végzettség hiánya miatt nem leszel üzletvezető, az itthon megszerzett tapasztalatot ott nem fogják figylemembe venni. Megvannak már ott az emberek a vezetői posztokra, kezdheted megint lentről, megint lehetsz eladó, aztán ha jól dolgozol talán kineveznek vezetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!