Mennyit lehet kérni fizetésnek Senior Controllerként?
Figyelt kérdés
Felsőfokú végzettségem van + mérlegképes könyvelői + felsőfokú angol nyelvtudás + középfokú német + 9 év pénzügyi (8 év könyvelés + 1 év controlling) tapasztalat. Soha nem tudom mennyit mondjak az állásinterjúkon :S Jelenleg könyvelőként br 420e a fizetésem.2017. jún. 30. 14:06
1/3 anonim válasza:
Azért ilyen szakirányú múlttal szerintem tisztában kéne (lehetne) lenni ilyen dolgokkal.
Na de válaszolva a kérdésedre, bruttó 600 körül is kaphatsz senior controllerként
2/3 anonim válasza:
420 bruttó az 4 év tapsztalathoz passzol, nagyon alul voltál fizetve. Brutto 600 már eléggé közelit a magyar bérplafon felé szóval kevés cég fizet e fölött, de ettől független a 600at minimum kérnék és ez nem alkuképes (legalábbis lefele :D )
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A 9 évet egyetlen cégnél töltöttem, ráadásul ez az első munkahelyem, ezért nem igazán vagyok tisztában vele hogy mennyit keresnek máshol.
2017. júl. 1. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!