Kb mennyit hozhat ez a gyakorikérdések oldal az üzemeltető cégnek?
Egyáltalán miből termel bevételt amikor ingyen bannercsere programjuk van, ráadásul mindenki már ABP reklámblokkolót használ a böngészőjében..
Vagy csak úgy fenttartják hobbiból?
Meg valaki a nap 18 órájában ott ücsörög és adminolja ingyen??
A látogatottság pedig szerintem erős túlzás...
Nem lehet ennyi valós látogató...
Ok tegyük fel hogy valós de az is maximum oldallehívások után, egy látogató meg legrosszabb esetben is lehív 5 oldalt, aki meg már elvetemültebb az max 200 at miközben eltölt fél órát az oldalon..
De ez csak egy látogató.. mind1..
Hogy realizálódik ebből bevétel?
Egyáltalán ki hirdet itt pénzért ha van ingyenes bannercsere?
És miért van szükség ingyenes bannercserére ha így is többtízezer a látogató naponta? ( :D )
Nem tudom, nálam semmi sem jelenik meg :)
Mint mondtam ABP-t használok, egyébként is úgy tudom hogy a google adsense csak kattintás után számláz, akkor is nagyon jelentéktelen összegeket..
Amennyi ebből összejön abból elég necces lehet fentartani alkalmazottat minden hónapban, meg tárhelyet és domaint..
Ha megnézed a hirdetés árakat akkor elég szép összeg bejön belőle. A statisztikák alapján pedig folyamatosan növekszik az oldallátogatók száma.
Úgyhogy megéri itt hirdetni ezek szerint.
Ezen az oldalon a baloldali részen láthatod, hogy a cég a gyakorikérdéseken kívül még más oldalakat is futtat:
:D
Igen, az az árlista..
Mint a boltban, de ez nem garancia a vásárlásra!
Nem garancia arra hogy valaki fog is hirdetni pénzért..
(főleg nem ha ingyen is lehet hirdetni ez lenne ugye a bannercsere vagy partnerprogram lényege)
A gyakorikerdesek a cég leglátogatottabb oldala..
Ahogy átnéztema többi oldalukat hát az rengeteg különféle alap oldal, ami piramisszerüen van a gyakorikerdesek alá "beépítve" hogy ezáltal sok link mutasson erre az oldalra, ami a google találati listában előre hozza ennek az oldalnak a linkjét akármire is keresnek rá amit ez az oldal tartalmaz..
Ez egy keresőoptimalizálási módszer...
Nade ez még mindíg nem válasz a kérdésemre :)
Amúgy amiben nincs igazad:
1. A bannercsere csak annak jó, akinek látogatott honlapja van, mivel az egész kattintás alapú.
2. Nem használ mindenki reklámblokkolót, sőt, úgy vélem, ez nagyon nincs elterjedve.
3. Hiába ellenkezel :), a bevétel valóban csak a reklámokból jön, és ebből kapnak a honlappal foglalkozók fizetést is. Vagy te ismersz olyan fizetős részt a honlapon, ahol a látogatóknak kell perkálniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!