Az informatikus hálózatépítő és üzemeltető szakma az menyire jó?
Most fogok erre a szakra járni ez ilyen érettségire épülő és hát érdekelne hogypontosan milyen helyeken lehet vele elhelyezkedni? Menyire nehéz elhelyezkedni? Körülbelül mennyit fizetnek érte? és konkrétan milyen munkaköri feladatot takar? tuttommal annyit hogy pl létrehozok egy helyi hálózatot vmi cégnél és azt kell karbantartanom vagy lehet hogy rendszergazda lehetek vele? igaz még van 2évem de jobb előre tudni hogy hova és milyen nehéz elhelyezkedni vele.
Mielött vki azt mondaná hogy nemjó mert nehéz nekem nem az értek hozzá kitűnő vagyok infóból és érettségim is 4es lett szal nekem könyű:D A lakóhelyemen csak ez az egy lehetőség volt egyetemre meg mittom én még hova nem akarok menni meg nem is tok egyéb okok miatt...
Köszi a válaszokat előre is.
19/F
Az, hogy informatikából 5ös vagy az édes mind1, mert az iskolában az informatika az az Office programcsomag, aminek semmi köze nincs ehhez.:)
Kivéve persze, ha infós a suli, akkor tanítanak azért még mást is, mint nekünk.
Amúgy 2 féle van, sztem mind a 2őt érdemes elvégezni, azzal többet érsz, legalábbis sztem.
Van ez a hálózatépítő/üzemeltető és van a rendszergazda, sztem ez így együtt ér vmit, mert nem ál messze a 2 egymástól, de jobb azért ha mind a 2őt tudod, legalábbis nállunk ez a 2 szakirány indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!