Van itt olyan, aki diplomás és mégis pofátlanul keveset keres?
Figyelt kérdés
Sokan írnak ide, hogy dicsekszenek: ennyi milliót, annyi csilliárdot keresnek havonta. De! Van itt olyan, aki bár releváns végzettséggel rendelkezik és mégis alig keres pénzt vagy netán nem is tud elhelyezkedni?
Ha igen, mennyi keres és milyen diplomával?
2017. jún. 21. 19:15
11/14 anonim válasza:
építészmérnök - nettó 106 000 forint
12/14 anonim válasza:
Én idegen nyelvi alapszakos diplomával munkanélküli vagyok (Szolnokon élek). Van még pár, OKJ-t vagy egyetemet/főiskolát végzett ismerősöm, aki vagy szintén munkanélküli, vagy közalkalmazott, vagy köze nincs a munkájának a végzettségéhez. A teljesség igénye nélkül: egy szoftverfejlesztői OKJ-s és egy logisztikai főiskolai végzettségű közalkalmazott 54 ezerért, míg egy harmadik ismerősöm informatikus-könyvtárosnak tanult, sikerült is elhelyezkednie, és most szaréhúgyé' gürizik egy könyvtárban.
14/14 anonim válasza:
Nagyon megalázó a számomra is, hogy diplomával közalkalmazottként vagyok felvéve. A munkatársaim 200 felett kapnak, ugyanazt a munkát végezzük, ugyanaz a végzettségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!