Mennyit kereshet egy bsc diplomás gépészmérnök a hatvani vagy a miskolci Boschban pályakezdőként?
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 15:52
1/4 anonim válasza:
Nekem 2-3 évvel ezelőtti információim vannak a miskolciról, akkor fél/egy év ott eltöltött gyakornoki idő után a diploma megszerzésével kb nettó 200 (bruttó 300) alapbérért vették át az embereket főállásba, és az alapbér mellé jár cafeteria is, ami ha jól tudom, akkor kb plusz 30 ezer Ft.
2/4 anonim válasza:
Stimmel, ehhez képest egy 10-15% -al nőttek az alapbérek azóta.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem egy srác mondta azt, hogy a BorsodChemben (nem tudom adnak e ott annyit, mint a Boschban) bscvel bruttó 270 körül kezdenek jelenleg a mérnökök. 310 el pedig az msc-sek.
2017. jún. 3. 18:18
4/4 anonim válasza:
Nekem 2012-ben 160e-et akartak adni, de bruttóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!