Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmákkal lehet 4-6...

Milyen szakmákkal lehet 4-6 órában dolgozni?

Figyelt kérdés
melyek azok a munkahelyek ahol részmunkaidőben lehet dolgozni?nem szeretnék csak gyerekeket nevelni otthon,szeretnék kis pénzt keresni,de férjem olyan beosztásban dolgozik hogy csak én tudom végezni a házimunkát,főzést,gyerekekért értemenni,bevinni,egyszerüen nem tudjuk megoldani hogy 8 órában dolgozzak,mert amik lettek volna,vagy hajnalban megyek,vagy kső este érek haza..akár továbbtanulok ha kell,de pl.mosogatás is tökéletes,de azt is csak8 órában találtam.ésigaz hogy az óvónők csak 6 órában dolgoznak?és pl.blogírással nem lehet pénzt keresni?(könyvet,regényeket irtam)(vagy akkor mire jó?)kérlek irjatok annyi srszmunkaidős szakmát,munkát amennyit tudtok.köszönöm...
2017. jún. 20. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából vendéglátástól fogva, kiskereskedelemben, bárhol lehet csak itthon valahogy nem igazán elterjedt a részmunkaidő (akad részmunkaidős állás csak nem sok).

Szóval eladótól fogva, recepciós, felszolgáló, adminisztrátorig, akárhol lehet részmunkaidős csak teljesen helyfüggő.

Blogírás meg szerintem olyan dolog, amivel csak nagyon kevesen tudnak zsét keresni, ha pl. már nemtom hány 10-100 ezren követnek téged és reklámokból meg ilyenekből jön be pénz (nemtom hogy működik ez).

2017. jún. 21. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. jún. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!