Milyen gyárban dolgozni, tényleg úgy kell dolgozni, mint egy őrült?
Figyelt kérdés
Őrült alatt azt értem, hogy két másodperce van az embernek hogy összerakjon két alkatrészt. Minden gyár ilyen?2017. jún. 20. 17:08
1/5 anonim válasza:
Nem mind ilyen, de a nagyobbak ilyenek pl Merci, megadott idő van, az alatt kell a feladatot megcsinálni.
2/5 anonim válasza:
ahol gyártósor van és azon állomások, ott igen ilyen. Ha 15 perc a szint, akkor nem tökölhetsz vele 30 percet, mert addigra az alkatrész átkerül a 2ik állomásra és zavarod az ott dogozókat.. tehát az egész sor megcsúszik.
gusztustalan egy munkahelyek az ilyenek!
3/5 anonim válasza:
Ahol eddig dolgoztam, ott lazán megcsináltam mindent az előírt normánál kétszer gyorsabban már az első napokban is. A legtöbb helyen valószínűleg azért nem kell megszakadni, bár attól is függ, épp mennyi munka van.
4/5 anonim válasza:
Munkahely függő és az sem mindegy hogy milyen részlegre kerülsz.
Van ahol nyugisabb a tempó,van ahol hajtanak mint a lovat.
Én olyan részlegen dolgoztam ahol eléggé pörgős volt a meló és ha bénáztál,akkor miattad a többi munkatársad sem tudta végezni a munkáját,emiatt ugrott a bónusz sokszor.
Gondolhatod hogy milyen anyázások voltak néha emiatt.
5/5 anonim válasza:
Nem, ez gyár és részlegfüggő, de semelyik nem való embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!