Mi legyen a foglalkozásom?
Az a baj, hogy semmi se érdekel igazán, mindent hamar megunok. Fontos lenne a változatosság,de ne kelljen hozzá fizika,kémia.
16.L
ezt gyűlölöm az oktatási rendszerben. elvárják 15-16 évesektől, hogy csípőből tudják mik akarnak lenni úgy, hogy minden változik, ahogyan az ízlésük is. Nem mindenki szerencsés, hogy tudja mi akar lenni.
Sulitok nem ajánl pályaválasztási tanácsadót?
Igen...
Sajnos nem tudok róla.
na igen. kísérleteznél melók területén, elvégeznél ezt-azt csak hogy lásd, mégis mihez értesz vagy mit élvezel kit udja, kiderül valamihez tehetséges is vagy.
de lehetőséget sem kapsz, mert 2-5 év tapasztalat vagy XY papír kell mindenhez. Majd a fejedhez vágják, hogy "miért nem szerzett tapasztalatot?" dumát. A világ nem így működik, hogy elmész egy helyre és nyugdíjas korodig ott maradsz. Mégis elvárják a munkáltatók is hogy teljesen érts mindenhez, ne érdekeljen más, csak egy terület, aztán odaérsz hogy kipróbáld és...mégsem. Én eddig csak így jártam. Vagy kiderült nem érdekel, vagy ha érdekelt a kisvállalkozó gézuka alatt lerohadt a cég, mire odakerültem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!