Mit tennétek ha már 100Ft-ot is megterhelő a gyermeketeknek adni reggelipénznek? Ha egy kis faluban laktok és semmi munkalehetőség nincs, városba utazni pedig szintén pénz, hogy ott keressek munkahelyet. Milyen munkát ajánlotok ami tisztességes?
Figyelt kérdés
Az anyukámnak főiskolája van, az apukám kőműves.Anyukámat nem vették fel még takarítónőnek sem mert 100ezren alul nem fizethetnek neki mert fősulija van, apukám dolgozik bár már 2 hónapja nem kapott fizetést, így szerintem ott fogja hagyni.A család idegroncs lett, mert a pénzen megy a vita: nincs osztálypénz befizetve, nincsenek meg az alapvető szükségleti dolgok, tisztító szer,étel, nyakunkon az otp,és már a kenyér árát is össze kell dobni!100-200 Ft kajapénzt kapunk a hugommal amiből lássunk be elég nehéz jól lakni,főleg hogy mindketten középsulisak vagyunk a városban.Szeretnék dolgozni de ha a szüleim sem kapnak munkát akkor én hogyan kapnék?!És nagyon rossz amikor az osztálytársaim hívnak vásárolni és én nem tudok megvenni bizonyos dolgokat, ruhákat, ezért nagyon sokat sírok.Nagyon jól tudok képet szerkeszteni, próbálkoztam már ezzel is munkát keresni, de nem jött össze.Szeretnék komoly tanácsot, és véleményeket kapni, hogy ti mit tennétek a helyembe?2010. máj. 18. 20:39
21/21 anonim válasza:
Én nem pénzt adnék, hanem szendvicset, azt olcsón ki lehet hozni, ha kenyeret veszek és házilag csinálok valamilyen nagyobb mennyiségű szendvicskrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!