Pár hónapja munkanélküli vagyok és az álláskeresési járadékot nem tudom most meg fogom-e kapni az utolsó fél hónapra, mert kiküldtek egy helyre egy adott időpontban, amire nem tudtam elmenni. Szerintetek ilyenkor mi van?
A következő jelentkezés alkalmával elmondod a szitut, hogy nem tudtad megoldani, és elnézést kérsz.
Én sem mentem el mindenhova, és nem hívtam fel mindenkit. Elmagyaráztam, hogy leadtam az önéletrajzom a szóban forgó cég felé (akihez "kirendeltek), de semmi visszajelzés nem érkezett, tehát feleslegesnek tartom elutazni oda a munkaügyi központ költségén személyesen, mivel ha megfeleltem volna, már biztosan égne a kezemben a telefon.
Egy szót nem szóltak. :D
Azzal a nappal mikor megtörtént a közvetítés a rendszer leállítja a kiutalást.
Amíg vissza nem írják a rendszerbe az eredményét(felvettek/nem vettek fel), addig nem megy ki a pénz.
Ez így logikus mert ha felvesznek és kimenne a pénzed, akkor vissza kellene fizetni.
Ebben az esetben nem ment ki a pénz a közvetítés miatt, de ha törölnek is a rendszerből 2 napod úszik el, mivel a törlés napjáig(23-ig) egy későbbi számfejtésnél kiutalják a pénzed.
A legtisztább ha felhívod az ügyintéződ, hogy egy másik időpontban elmennél a céghez akihez kiközvetítettek, és így megkapod végig a pénzed és a regisztrációd is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!