Mennyit keres egy németországi mozdonyvezető?
Sziasztok! Mozdonyvezető szeretnék lenni már nagyon kicsi korom óta. Elég jól keresnek manapság még itt Magyarországon is a mozdonyvezetők (ha jól néztem 0-4 év 217.000 Ft + 35% műszakpótlékok) ami egy fiatal számára jó fizetés. Viszont jártam többször is vonattal Németországban, és mint Magyar gyerek nagyon rácsodálkoztam (többször is ), a gépparkra, pályák minőségére, pontosságra (lehet, hogy csak nálam volt pontos). Mivel megy a német, gondolkoztam rajta, hogy milyen szuper lenne Németországban dolgozni. Olvasgattam német oldalakon is, így fizetés gyanánt, de konkrétan még nem találtam meg amit kerestem. Úgyhogy segítségeteket kérném ebben az ügyben, és még abban is, hogy megéri-e kimenni Németországba, vagy inkább itt Magyarországon maradjak (egyre jobban próbálják modernizálni pályák felújítása, új motorvonatok, mozdonyok)
Segítségeteket előre is köszönöm!
(Én még 16 éves vagyok 10. osztályba járok szóval még egy picit messze van a dolog, de látván osztálytársaimat örülök, hogy van valami tervem a jövőmmel kapcsolatosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!