A fizetési megállapodásnak mi a menete?
Figyelt kérdés
Új munkahelyet keresek és ami most alakul itt interjún kérdezték a bérigényemet. Van egy honlap ahol kiirhatják emberek, hogy mennyit keresnek de nyilván látatlanban ezért nem 100%ig megbizható. Azonban többen írták az adott cégből és pozícióból, hogy mennyit keresnek. Általában nettó 200 felett, én mondtam 200at mert pályakezdő vagyok. Azonban kérdezték, hogy ez mennyire rugalmas. Nos eddig nem volt dolgom ilyen komoly munkahellyel ezért nem tudom, hogy most túl sokat mondtam és ha nem vagyok rugalmas akkor nem vesznek fel, vagy csak próbálják minél kevesebbre alkudni a fizumat az ő érdekükben? Ez ilyenkor , hogy néz ki a színfalak mögött? Merjem kérni a 200at?2017. jún. 2. 23:53
1/1 anonim válasza:
Persze. Mondd, hogy rugalmas és akkor majd eldöntöd, hogy amit ajánlanak azt elfogadod e. Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!