Kellene kapnom kafetériát ha a munkahelyen nincs étkezési lehetőség?
A munkahelyem nem tud étkezést biztosítani mivel csak néhány fős cégről van szó viszont étkezésre nem kapunk támogatást, az alap szakmunkás béren felül csak a bérletre van támogatás. Van aki tud hozni kaját otthonról de nálunk kb heti 1x van otthon főzés szóval nekem ez az opció nem játszik.
Kell valamilyen módon a munkáltatónak az étkezést támogatnia vagy nem köteles?
Nem kötelessége, elég sok cégnél nincs étkezési támogatás.
Nem tudsz kimenni, vagy ételt rendelni a helyszínre?
1. A cafeteria nem kötelező juttatás, csak adHATó. Van cég, amely ad és még több, amelyek nem adnak.
2. Főzz otthon vagy rendelj futárcégtől kaját.
Nem kell egyből torokra menni, azért nem főzök otthon mert egy dolog hogy nem vagyok jó benne de általában nincs itthon alapanyag, alapból 5-re érek haza meg általában a kaja nem éri meg a holnapot.
Egyébként csak azért kérdeztem meg mert valszeg így is lexikont lehetne írni arról hogy a munkahelyem hány előírást rúg fel szóval csak érdekelt hogy ez is egy közülük vagy máshol is így van-e mert ha nem muszály nyilván nem esik olyan rosszul hogy nem kapok mintha kellene adniuk csak baxnak rá mondván úgyse jelenti a dolgozó.
"általában nincs itthon alapanyag, alapból 5-re érek haza meg általában a kaja nem éri meg a holnapot. "
1. vásároljál be több napra
2. más is 5-re ér haza, sőt még van, aki később is
3. úgy kell főzni, hogy több napra legyen elég.
Az, hogy te ezt a fajta életképtelenségedet a munkahelyeden vered le, elég ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!