Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erkölcsi bizonyítvány igénylés...

Erkölcsi bizonyítvány igénylése közalkalmazotti álláshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Munkahelyet szeretnék váltani (lehetőleg hamar)és találtam 1-2 olyan állást, ami nagyon is érdekelne. Mindegyik közalkalmazotti állás és a pályázat részeként benyújtandó iratok között írják az erkölcsi bizonyítványt is!

Csak azt nem értem, hogy akinek nincs erkölcsije, annak a jelentkezését semmisnek veszik? Igényelni nem tudok, mert a jelentkezési határidőig nem küldik ki nekem. Valakinek van tapasztalata, aki már jelentkezett ilyen állásra, mindenképpen kell az erkölcsi? De nem értem, akiket meg nem vesznek fel, azok meg feleslegesen igényelnek erkölcsit....Vagy esetleg annyit tudok még tenni, hogy postán kérek, feladom és elküldöm a pályázattal a befizetett csekk fénymásolatát, hogy kértem erkölcsit.

De nem is értem, csak attól kéne kérni, akit már felvettek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 30. 14:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a helyzet. Én elküldtem az önéletrajzom a bizonyítvány nélkül. Aztán az állásinterjún meg mondtam, hogy még akkor folyamatban volt és így is elfogadták. Nyilván csak úgy vesznek fel, ha van, de addigra, mire elmész interjúra, meg mire felvesznek úgy is kész lesz és szerintem ha rendesek, akkor ezt figyelembe veszik.
2017. júl. 18. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!