Ma például Magyarországon a munkával töltött időnek nagyjából hány százaléka az amiben magának dolgozik a munkavállaló?
Az államosítás előtti maszekvilágban ez közel 100 % volt, amikor otthon dolgoztak a sajátjukban és napi 24 órát voltak együtt a gyerekükkel.
Ami szúrja a szemem az az elszolgásítás, a lakosság cseléddé változtatása. Egy busman napi 3 órát dolgozik az életben maradása érdekében, ráadásul azt is együtt a gyerekeivel. Nyilván mi ájfónért és a legújabb kocsiért is dolgozunk, de akkor is túl sokat dolgozunk azért ami nem is a mi jólétünket szolgálja. Szerintem ez az ország legnagyobb problémája. Ja és egy rendszer már megbukott pontosan emiatt a hiba miatt, hogy a polgár nem is magának és nem a sajátjában dolgozott.
"Az államosítás előtti maszekvilágban ez közel 100 % volt, amikor otthon dolgoztak a sajátjukban és napi 24 órát voltak együtt a gyerekükkel"
Szerintem keversz valamit. A "maszek világ" jóval az államosítás után jött.
Na meg valahol olvastam már ezt a "busman 3 órát dolgozik" szöveget...de valljuk be, a mai modern ember k..vára nem akar a busmanok szintjén élni.
Vagy ha mégis busman szintet akarsz, akkor elmehetsz csövesnek, napi pár órát kéregetsz a többin pihensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!