MEGÉRI ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Nettó 135 ezer forint 4 órás takaritói munka. Fiú vagyok tehát birnám egyetem melett 4 órásban, MEgéri szerintetek? TEhát havi 80 óra munka netó 135 ezerért.2017. máj. 29. 20:41
11/13 anonim válasza:
#9 na megint itt van egy "én jól menő vállalkozó vagyok, de az ország 90%-a szegény" típusú kamuválasz. Így van benne egy kis önfényezés is, de legalább lehet szidni a kormányt meg "büdösfideszezni" egy jót. Amúgy a többség rohadtul nem százezret keres, még csak papíron se, hogy a feketézést ne is említsük...
12/13 anonim válasza:
Na igen, közben meg arról papol, hogy az alkalmazottakat hogy kizsákmányolják, kíváncsi vagyok, hogy ő a saját alkalmazottját mennyire zsákmányolja ki.
13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj a vállalkozókkal avgyis a munkáltatókkal hogy Mivel nagy Gazdagsági helyzetben az ország nagyon rossz, ezért a munkáltatóknak kell a pénz. Alkalmazott dologzik javi 150 ezerért mondjuk a munkáltató vagy vállalkozó kap 500 ezret. Mai rendszerrel az a baj hogy nagyon nagyok a fizetés különbségek. Én nem irigylem azokat akik tanultak orvosnak és agysebésznek és sokat keresnek ezáltal, de rengetek olyan van aki szinte semmit nem tanult mégis vállalkozó lesz, és keresi a sok lóvét. Egy cégnél ez van. Anyuci Apuci kisfia lesz a emnedzser és annak parancsol aki 20 éve van már a szakmájában. A menedzser nem ért semmihez. Ezzel az roszággal az baj hogy csak protekcióval lehet munkát találni, én is ugy találtam,
2017. máj. 30. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!