Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Még reménykedjek, hogy visszah...

Még reménykedjek, hogy visszahívnak?

Figyelt kérdés
Voltam egy gyakornoki állasinterjún, kifejezettsn szimpatikusak voltunk egymásnak, nagyon jól ment, a főnökkel beszéltem, a végén hangsúlyozta, hogy szükségük van ilyen emberekre és hogy feltétlenül keresni fognak a héten, lehet, hogy már csütörtökön. És most péntek délután van, még mindig semmi és nem értem, miért nem hívtak :( kifejezetten mondták, hogy keresni fognak mindenképpen... Már ne reménykedjek? Ez csak valami szakmai fogás? Vagy esetleg el vannak havazva és hiába ígérték, hogy a héten keresnek, lehet, hogy hétfőn fognak?
2017. máj. 26. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Az ember míg él remél.
2017. máj. 26. 13:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy kicsit racionálisabb választ vártam, de azért köszi :D
2017. máj. 26. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem volt olyan, hogy azt mondták, legkesőbb következő héten visszahívnak, de vhol megcsúsztak, és csak egy hónappal később hívtak, hogy felvennének (lehet, valaki visszamondta, nem tudom). Szóval nem lehetetlen, lehet, hogy ma pont beteg a hr-es a gyereke, de hétfőn majd felhív. De azért nagyon ne éld bele magad, nehogy csalódj.
2017. máj. 26. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Na, telefonáltak végül és felvettek :) Köszönöm a hozzászólásokat.
2017. máj. 26. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem van esély rá, hogy hívnak, de ha a jövőhét folyamán sem keresnek, akkor nagyobb az esélye, hogy nem fognak hívni.

Engem volt, amikor agyon dicsértek az interjún, ígérték, hogy x napig hívnak majd mindenképp, majd 1 hónappal később e-mailben jelentkeztek, hogy mást választottak.

Olyan is volt, hogy ígérték, hogy hívnak, de nem hívtak, így én hívtam fel a Hrest hogy akkor reménykedjek-e vagy direkt nem hívtak, mire elmondta, hogy még kiépítés alatt van a gyakornoki pozíció, de egyébként engem választottak, csak kicsit meg vannak csúszva és amíg nem tud minden részletet addig nem akart hívni, de pár nap múlva mindenképp hívott volna. Szerintem ha nem hívnak esetleg érdeklődhetsz is a jövő héten.

2017. máj. 26. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Majdnem egyszerre írtunk, gratulálok a munkához! :)
2017. máj. 26. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. máj. 26. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Azt írtam volna, hogy: ne várd.

De később olvasom, hogy felvettek. Szóval grat. :)

nekem olyan volt, hogy: 25e környékén hívnak. Nem hívtak. Már akkor tudtam, hogy nem fognak hívni.

2017. máj. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!