Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után mennyi...

Állásinterjú után mennyi ideig reménykedjek?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt (kedden)voltam interjún, elmondták, hogy egy héten belül fel akarnak venni mindenképpen vkit, mert most nincs senki a pozícióban. Szakmailag teljes mértékben megfelelek. Azt mondták, szerdán még lesznek interjúk, utána még lesz egy próbafeladat. Most csüt. délután van, és még mindig nem hívtak a próbafeladat ügyében. Ezt már el is felejthetem? Meddig várjak a válaszra? Vagy hívjam fel őket?

2014. jan. 23. 14:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

Hívd fel őket most!

Mostani munkahelyemre ugyanígy mondták hogy interjúra pár nappal lesz még egy teszt péntek délelőtt és majd szólnak mikor/hol. Nem szóltak így hívtam őket csütörtök este, erre közölték hogy ez volt a teszt, arra voltak kíváncsiak ki elég talpraesett így megkaptam az állást.

2014. jan. 23. 14:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan szoftverhasználatra kíváncsiak, meg is mondták, mit kell csinálni majd ( banner meg még vmit ). Félek, hogyha telefonálok, akkor türelmetlennek meg nyomulósnak fognak gondolni.
2014. jan. 23. 14:49
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Hívtad őket?
2014. jan. 23. 14:50
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Akkor kérdezd meg mailben

Nem mondták, melyik nap lenne a feladat?

2014. jan. 23. 14:51
 5/21 anonim ***** válasza:

Még talán lehet az is, hogy csak a jövő héten lesz-

Sztem nem ciki, ha ma megkérdezed, ezen a héten v. a jövő héten lenne a feladat (mert neked van más dolgod is)

2014. jan. 23. 14:52
 6/21 anonim ***** válasza:

Már akkor megkérdezhetted volna, mikorra várható a próbafeladat, mikor ott voltál-

Meg hogy legkésőbb mikor értesítenek, hogy mikor lesz

2014. jan. 23. 14:56
 7/21 A kérdező kommentje:

na, felhívtam őket, és kiderült, hogy már tegnap próbált hívni de nem voltam elérhető, nem tudom, ez hogy lehetett, mert még a wc-re is viszem magammal mostanában a telefont :), lényeg, hogy holnap lesz a próbafeladat.

Ha nem telefonálok, végleg lecsúsztam volna róla...

2014. jan. 23. 15:00
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

Az hogy próbáltak hívni kamu. Ezt nekem már sokszor elsütötték, hogy "Jajj sajnos hívtuk, de nem volt elérhető..." Ahha... meg anyátok, mert folyton be vagyok kapcsolva, ha beszélek akkor is látom hogy közben ki hív.

Tudod, azt sejtem oda már megvan az ember. Közben valaki befutott aki valakinek az ismerőse!

Ne legyen igazam.

2014. jan. 23. 15:40
 9/21 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ha már megvan rá az ember, akkor minek interjúztatnak egyáltalán?

De arra is megvan az esély, hogy valóban nem tudott elérni, mert volt már olyan, hogy anyám mondta, hogy miért vagyok kikapcsolva, pedig csak foglalt volt. Utóbbiban reménykedek, mert nagyon kellene az a munka.

2014. jan. 23. 15:55
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Van úgy, hogy közben találja ki valaki, hogy neki erre a munkára van egy ismerőse. Lehet hogy az interjúk után bevittek valakit.

Azért ne add fel, maradj pozitív! Az a jó, ha látják rajtad hogy akarod a munkát.

2014. jan. 23. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!