Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után mennyi...

Állásinterjú után mennyi ideig reménykedjek?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt (kedden)voltam interjún, elmondták, hogy egy héten belül fel akarnak venni mindenképpen vkit, mert most nincs senki a pozícióban. Szakmailag teljes mértékben megfelelek. Azt mondták, szerdán még lesznek interjúk, utána még lesz egy próbafeladat. Most csüt. délután van, és még mindig nem hívtak a próbafeladat ügyében. Ezt már el is felejthetem? Meddig várjak a válaszra? Vagy hívjam fel őket?

2014. jan. 23. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Hát "sok sikert"-

Egyszerre megy mindenki?

Utána meg arra várhattok, hogy megmondják, kinek lett legjobb próbafeladat-

2014. jan. 23. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Na és olyankor mit csinálnak, ha mindenki megfelel(ne),

de nem tudják, kit vegyenek föl-

2014. jan. 23. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Majd értesíts a fejleményekről! Kíváncsi vagyok, miért voltak ilyenek.
2014. jan. 23. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez a "jaj akartuk hívni, de"... meg "hívtuk, de öN nem volt elérhető" -ez kamu!

Hr-es vagyok. Ha vki fontos nekünk és nem érjük el, nem 1x hívjuk, hanem min. 3x és ha ekkor sem elérhető, akkor emilt küldünk, h nem értük el telefonon, de ekkor és ekkor várjuk a köv. fordulóra. Persze csak ha tényleg fontos az illető, és nem 100 jelentkező van, mert akkor még mindig bőven van jelölt, akkor is, ha az illető nem elérhető.

2014. jan. 24. 09:31
 15/21 A kérdező kommentje:
pénteken elmentem próbamunkára, amit fullosra megcsináltam, láttam a többiekét is, amik le voltak mentve az asztalra, az enyém sokkal jobb lett. Ma még csak fel sem hívtak, csak írtak egy e-mailt, hogy nem rám esett a választás. Rohadjanak meg, ebben az országban úgy látszik, nem lehet munkát kapni, már minden hitemet elvesztettem.
2014. jan. 27. 11:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket telefonon, hogy esetleg meg tudnák-e mondani, hogy mi volt a probléma, min változtassak a jövőben, erre azt mondta a csaj, hogy 4-en ugyanolyan jók voltunk, csak ráböktek vkire a 4ből...
2014. jan. 27. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem, hogy ez lesz. Ezért nem is hívtak vissza az interjú után.
2014. jan. 27. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Hú de kár

Sokan jelentkeztek akkor?

Azért az "vigasztaljon", hogy te is benne voltál a legjobbak között

2014. jan. 27. 17:26
 19/21 A kérdező kommentje:

nem tudom mennyien adták be, azt tudom, hogy 25-en kerültünk be 3. fordulóra.

Rengetegen pályáznak meg 1-2 pozíciót sajnos, van, hogy több 100an jelentkeznek rá 1-2 nap alatt, ahogy hr-es ismerősöktől hallom.

Holnap az önéletrajzaimmal csini cuccban elkezdem járni a plázákat, legalább vmi eladói összejönne, bár ahhoz nincs végzettségem. Vagy marad a meki...

2014. jan. 27. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Milyen végzettséged van?

OKJ? vagy magasabb?

2014. jan. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!