Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetséges, hogy egy jól...

Hogy lehetséges, hogy egy jól menő vállalkozó lakótelepi (nem lakóparki) lakásban él?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 19:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Komoly gondok vannak ott, ha egy nő a panel miatt lelèp. Az ilyenre nincs is szüksègem. Ha neked igen, az a te szegènysegi bizonyìtvànyod, hogy màskènt nem tudsz nőhöz jutni.
2017. máj. 25. 20:43
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
Aki le kamuvállalkozózta az elsőt, az egy hülye. Nekem is volt pasim, ai így gondolkozott, nem járt mercivel, pedig megtehette volna, nem rázta a rongyot, takarékosan élt. Azt mondta, azért van pénze, mert nem szórja el. És láttam a bankkivonatait, hogy hány tízmilliója van a bankban. Na és persze olyat is ismerek, akinek legfőbb dolga volt Merciket venni, utána meg örülhetett, hogy nem nyírta ki a maffia családostul, persze csődbe ment a hülyéje, mert a vállalkozáshoz nem értett, csak a pénzszóráshoz.
2017. máj. 25. 20:44
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Azért egy hőszigetelt panelház egy normálisabb környéken már teljesen jól élhető.
2017. máj. 25. 20:44
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Arról nem beszélve, hogy ha igazán jó vállalkozó/üzletember, akkor tudja, hogy:

1.- egyszer hopp, máskor kopp, azaz az, hogy most jól megy a vállalkozása, az nem biztos, hogy 5-10 év múlva is így lesz, ezért tartalékol is, nem pedig feléli

2.- vannak olyan vállalkozások, ahol a tulaj visszaforgatja a pénzt, egyre jobban fejleszti a vállalkozást, hogy lépést tudjon tartani a piaci versennyel.

2017. máj. 25. 20:48
 15/30 anonim ***** válasza:
7%

Nem arra gondoltam hogy màskép nem tudok nõhöz jutni,de önmagàra igényes làny nem fog panelba bemenni,mert kényelmetlenül és kellemetlenül érzi magát,nem komfortos.

Egy lakóparki kecóba öröm bemenni,tàgas terek,nagy terasz,ki tudtok ülni,koktéloztok,ez a stílus.

A stílus maga az ember.

Attól még,hogy BMW-re vàgyok nem automatikusan mutogatni akarom,az meg se fordulhat valaki fejében,hogy erre vàgyik valaki ez az àlma?

2017. máj. 25. 20:48
 16/30 A kérdező kommentje:
Akiről én beszélek, neki pont van BMW autója, nem is olcsó árfekvésű... és mégis egy 15 milliós panellakásban él
2017. máj. 25. 20:50
 17/30 anonim ***** válasza:
19%

Na ez gáz viszont ultrabrutàl.

Tipikus,akkor nem menõ vàlllakozó egyàltalàn,a menõ vàllalkozó havi 5M tiszta pénzt tud kivenni a cégébõl.

2017. máj. 25. 20:51
 18/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta, a tiszta bevétele évi 15 m kb, de szerintem akkor is gáz a lakótelepi lakás
2017. máj. 25. 20:53
 19/30 anonim ***** válasza:
85%

"önmagàra igényes làny nem fog panelba bemenni,mert kényelmetlenül és kellemetlenül érzi magát,nem komfortos. "

Szerintem te még életedben nem láttál önmagára igényes lányt. Nagyon súlyos fogalomzavarban szenvedsz. Meg másban is, de arra nem térnék ki, mert kimoderálnak.

2017. máj. 25. 20:54
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, amúgy tök egyszerű a történet: hagyd ezt a srácot békén. Keress magadnak egy maffiózót, akinek kertes háza van és lányokat futtat. Azok a menők, nem az ilyen kis kamu vállalkozók. hö
2017. máj. 25. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!