Angol tudással lehet menni Németbe, Ausztiába szakácsként?
Ausztriában és Németországban is az ország nyelve német.
Jó ha tudsz angolul, de a német nyelv számít. Ha nem tudsz németül, nem sok esélyed lesz.
értem, hát akkor összehozok abból is egy nyelvvizsgát
köszi a gyors választ
Sajnos a csodás németországban, ahol kolbászból van a kerítés, sokra nem mész az angol nyelvvel, mert annyira magas szellemi szinten vannak, hogy hülyék az angolhoz.
Röhej, hogy ennyire nem futja tőlük.
ma 22:12
Miért kéne a németeknek angolul tudniuk amikor az anyanyelvük német???
Ezzel az erővel mondhatja a kínai is, hogy a világon a legtöbbet beszélő nyelv a kínai, és milyen lúzerek a magyarok mert nem tudnak kínaiul..
Németországban a német nyelv amit minden német beszél. Sokan tanultak angolul, sokan franciául, és vannak akik nem tudnak más nyelveket.
Magyarországon is így van. Sokan tanulnak angolul, németül. Én sem tudok angolul, mert az én korosztályom még oroszul tanult, így én oroszul tudok..
Mondjuk azért, amiért én magyarként tudok angolul meg németül középfokon meg egy rakás ismerősöm.
Hogy lehet, hogy a szupersztár németeknél nem alapműveltség legalább egy nyelvet tudni az alapon kívül?
"én magyarként tudok angolul meg németül középfokon meg egy rakás ismerősöm"
Ez nagyon dicséretes, de ha lenne egy éttermed, valószínű, eszed ágában se lenne fölvenni egy külföldi szakácsot, aki nem tud magyarul, csak angolul karattyol, amikor rengeteg magyarul tudó közül is válogathatsz.
Németországban, Ausztriában sincs ez másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!