Msc diplomával, pályakezdőként, középfokú nyelvvizsgával, megyei jogú város polgármesteri hivatalánál kb. milyen fizetésre számíthatok?
A 11-esnek:
Látszik, hogy az építész (főleg építőipart) nem ismered. Itt jó céghez kell kerülnöd, hogy a 8 óra tényleg 8 legyen.
Én is az építőiparban dolgozom, továbbá ismerek rengeteg építészt illetve építőmérnököt. Az esetek 80 %-ában a napi munkaórák száma a 10 órához közelít.
Aki esetleg később kíváncsi rá havonta bruttó 186.400 Ft +évi nettó 200.000 Ft cafetéria + munkába járás során keletkező utazási költség 90%-ának térítése + évi 12 alkalommal 50%-os kedvezmény buszra/vonatra.
(az önkormányzat eltérítheti a fizetést kedve szerint, szóval lehet ennél több is)
Munkába járáson kívül ez max 140 nettó. Én nagyon gáznak érezném, ha 25 körül ennyiből kellene építenem a jövőmet. Ebből még kocsit sem egyszerű venni, nem hogy lakást.
Te nem gondolod így? Pláne 5 év egyetem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!