Szerintetek igényelhetek annyi fizetést, mint a fizikai munkás?
Gazdasági területen, irodán dolgoznék, igényel középfokú végzettséget a pozíció. Ugyanezen gyárban a 3 műszakos, fizikai munkás megkeresi a havi 160-at, plussz cafeteria, plussz hétvége. Akkor én is igényelhetek kb. 210.000ft bruttó fizeést, avgy az túl sok lenne, hisz a fizikai munkások az esti műszakkal keresnek ilyen sokat, én pedig csak 8órásba lennék?
Szerintetek?
Szia!
Szerintem kezdésnek egy alacsonyabb fizetést jelölj meg, hogy egyáltalán behívjanak interjúra. Ha bent vagy a cégnél és ténylegesen "hasznossá tudod tenni magad", látják, hogy proaktív vagy, hozzáadsz a céghez, akkor pedig kérj fizetésemelést.
Jézusom! :DD
Gyengébbek kedvéért:
- még állásinterjú előtt vagyok, nem fogadtam el bért
- én is úgy tudom, hogy egy gazdasági területen lévő irodai munkás azért többet keres valamivel
- nincsen tapasztalatom, pályakezdő vagyok, de ezt le is írtam.
Szövegértés nulla. Valóban tiszta gáz h kiírok egy ilyen kérdést, hisz a többség fel sem fogta, hogy mi a fenét szeretnék. Hülyékkel valóban nem lehet kommunikálni. Nagyon sajnállak titeket. Puszi-pacsi
Ui: jöhetnek a "Jajj ilyen stílussal biztos nem vennélek fel" kommentek. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!