Szerintetek igényelhetek annyi fizetést, mint a fizikai munkás?
Gazdasági területen, irodán dolgoznék, igényel középfokú végzettséget a pozíció. Ugyanezen gyárban a 3 műszakos, fizikai munkás megkeresi a havi 160-at, plussz cafeteria, plussz hétvége. Akkor én is igényelhetek kb. 210.000ft bruttó fizeést, avgy az túl sok lenne, hisz a fizikai munkások az esti műszakkal keresnek ilyen sokat, én pedig csak 8órásba lennék?
Szerintetek?
nincs bértábla, akkor ennyi erővel a fizikainak sem kell megadni a 160 nettót, mert csak 111.000 a minimálbér. Nem egyről beszélünk...
Az álláshirdetésben volt, hogy a fizetési igény megjelölése. Inkább ne írjon az, aki nem érti miről beszélek :)
Köszi a remek válaszokat...
Igen, tudom hogy hazavisznek a fizikai dolgozók 160at plussz cafateria 20ezer kb. Több ismerősöm is ott dolgozik, ennyit kap.
Igen, ezek közé a fizetések közé próbáltam belőni, hogy többet kérhetek-e vajon vagy kevesebbet. Hozzá kell tenni, ez nem Budapest meg nyugat MO, tehát itt azért a 160-180bruttó is magas fizunak számít. Csak egyes értelmiségi véleményére lettem volna kíváncsi. De úgy látom ilyesmit itt ne nagyon várjon az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!