Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne Japánba kijutni...

Hogyan lehetne Japánba kijutni dolgozni/tanulni nem túl drágán?

Figyelt kérdés
Szeretnék Japánban élni, de eddig nem találtam megfelelő lehetőséget. Néztem tanulási lehetőségeket, pl nyelviskolákat,de mind nagyon drága(fél év több millióba kerülne). De nekem munka is megfelelne, csak ki tudjak menni lakni Japánba.

2017. máj. 22. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oké. :) Az titok, h hány éves vagy? Esetleg megtudható, mi a szakmád, vagy ha kiskorú vagy, milyen szakmát szeretnél elsajátítani? Tudod, elsősorban ennek függvénye a tartós megmaradás Japánban.
2017. máj. 26. 15:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Titoknak nem titok egyik se, de nem szeretném ezeket kitárgyalni itt ilyen formában. Szerintem felesleges ezekről beszélgetni, remélem nem gond. :)
2017. máj. 26. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Válassz jól foglalkozást! :)

Az fontosabb mint a japán nyelvtudás, Japánban százmillió japán úgyis jobban tud nálad japánul, de ha jó szívsebész vagy, akkor gyengébb japánnal is alkalmaznak, majd megtanulod a nyelvet.

2017. máj. 27. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt itt válasz Japánban élő magyar orvostól, miszerint így-is, úgy is csak felsőfokú japántudással lehet honosítani orvosi végzettséget... Ettől még lehet, hogy egy ideig alkalmazzák az orvost, alacsonyabb fokú japántudással is.

De az tuti, hogy felsőfokú japántudás + orvosi diploma tuti nyerő Japánban.

2017. máj. 27. 20:22
 15/16 anonim válasza:
Japanba kijutni nem lehetetlen, (en is itt elek) helytallni mar annal nehezebb. Jo tanacs, mielott kijossz tegyel le vmit az asztalra (ertsd. minimum diploma, jlptn3,felsofoku angol,) es ne sulival akarj vizumot szerezni, ha csak nem akarod ugy elni a mindennapjaidat, hogy 8tol 12ig munkaban/suliban vagy epp a dugig zsufolt vonatokon elsz tulkepp, es mivel ejfel korul ersz haza es meg tanulni is kell akk kovetkezig,hogy par oranal tobbet nem tudsz aludni, de helyt kell allnod nap mint nap. Japan nyelvtudas nelkul csak angoltanari munkat kaphatsz, mar ha eltudod hitetni, hogy anyanyelvi beszelo vagy, mert ha nem nem kellesz senkinek. Igy hat etterem meg bari munkan kivul mas nem igazan van csak takaritas, de sok helyen igyis elvarjak min az n4 n3 as szintet. Itt elni nem leanyalom hidd el. En ugy elek ahogy leirtam suliba jarok,dolgozom es semmi idom. Mindezek ellenere szeretem Japant, de neha mar nagyon a hataraimon vagyok fizikailag meg lelkileg is. Ha ezt olvasva meg van kedved belevagni hozza hajra.Am olcso kijutasi lehetoseg esetleg az osztondij, de a vizum kiallitasa elott fel kell mutatnod, hogy van penzed/szponzorod aki leg 2000000 yennel rendelkezik, vagy van valakid aki eltart. Maskepp nem fogjak kiallitani a vizumot.
2017. máj. 28. 14:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Az pl mi érdekes,hogy ha angol anyanyelvű vagy( én legalábbis úgy tudom), akkor nagyon könnyen kaphatsz tanári állást meg vízumot, imádják az angol anyanyelvűeket az ázsiai emberek, még akkor is ha nem tudja olyan jól a nyelvtant meg ilyesmi. Legalábbis én sok helyen ezt olvastam.

2017. máj. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!