Ti beírjátok önéletrajzba, hogy van jogosítványotok? (szoftverfejlesztői munkakör)
Figyelt kérdés
Ilyen egyéb kategóriába teszem. Régóta megvan az önéletrajzom, csak most frissítem és volt 1-2 vitám másokkal hogy ez kell e bele.2017. máj. 21. 19:38
1/6 anonim válasza:
Tök mindegy, egyik se baj. Ha a leírásban kérik, azaz a munkád során kell vezetni akkor nyilván kell bele írni. Ha nem akkor mindegy. Max érdekelheti a munkáltatót, hogy tömegközlekedéssel fogsz e járni vagy autóval. Ugye attól függően melyikre ad támogatást.
2/6 anonim válasza:
Keress rá, hogy Europass, az segít nagyjából, hogy miket írjál bele, hogyan építsd fel.
Én beleírtam a jogsit is, de igaza van a korábbi hozzászólónak, hogy körülbelül mindegy.
Általános elv, hogy töményen szorítkozz a lényegre, ne legyen terjengős az önéletrajzod, legyen könnyen áttekinthető - legyen kedve elolvasni az egészet az illetékesnek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem lényeges. Adódhat olyan helyzet, amikor elküldene a munkáltató pl. egy továbbképzésre vagy megbeszélésre céges kocsival. Jó, ha tudják veled hogy számolhatnak.
4/6 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkoztam, végül arra jutottam, ha esetleg van egy veled hasonló kaliberű jelölt, és csupán abban tértek el, hogy neked van még jogsid is, lehet ez előnyödre válna. Persze olyanokat, hogy hobbi nyilván nem éri meg beletenni szerintem :D
5/6 anonim válasza:
Nekem is van, de én nem szoktam beleírni, mert amúgy nem vezetek, nincs rutinom. Ha neked van, nyugodtan beleírhatod.
6/6 anonim válasza:
Én sportvadász vagyok és bent van az önéletrajzomban, hogy vadász- és fegyvertartási engedéllyel rendelkezem. Témànak is jó egy interjún, továbbá sejthető belőle, hogy nincs büntetőügyem folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!