Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetek Avon tanácsadó?

Júlia Montay kérdése:

Hogy lehetek Avon tanácsadó?

Figyelt kérdés

Elmúltam már 18. (23)

gyesen vagyok itthon szívesen foglakoznák vele itthon kislányom mellet.

2017. máj. 20. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Segítség:

[link]

2017. máj. 20. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

...apr...

Csak akkor vágj bele hogyha legalább 2x tartalékod van az induló tökédhez képest.

2017. máj. 20. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es, megkérdezhetem, ezt miért írtad?

Bár már nem Avonozok egy éve, de legutóbb úgy volt, hogy megrendelted az árut, mellé kapja a tanácsadónő a csekket, amit 2 héten belül be kell fizetni. Ehhez semmi tartalék nem kell, hiszen amit megrendelt, azt a vevő kifizeti és máris mehet feladni. Jó, ha nem megbízható a vevő és nem fizet, az bizony gond... Erre gondoltál?

2017. máj. 20. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Merre laksz? Avon koordinátor vagyok, be tudok újakat léptetni, de mivel nálunk körzetek vannak így sajnos nem mindenhonnan.

A második válaszadó nem tudom honnan vette a tőkét, normál esetben azt rendeljük meg ami a vásárlóinknak és nekünk kell, van 2 hetünk kifizetni és annyi idő alatt bőven össze lehet szedni a vásárlóktól a rendelés értékét és be lehet fizetni az Avonnak.

Az utolsó válaszadóval teljesen egyetértek! Annyival egészíteném még ki, hogy mindenkinek csak akkor szabad odaadni a rendelését ha ki is fizeti, bármennyire is mondja hogy add oda holnap kifizetem nem szabad. Ha meg valaki nem veszi át, meggondolta magát stb. simán vissza lehet küldeni az avonnak 30-60 napig és jóváírják, tehát nem kell senki helyet kifizetni semmit se! ;)

2017. máj. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!