Szerintetek ezután kell adót fizetnem vagy továbbra is a cég adózza le helyettem?
Kezdő Avon tanácsadó vagyok... és azt értem,hogy az offline terjesztéseim után a cég adózik. Viszont szeretném kicsit erősíteni a forgalmam azzal,hogy létrehozom az online üzletem. A szerződési feltételknél találtam egy pontot amit nem értek. Esetleg valaki tudja hogyan működik az online terjesztés? Ez a pont kavart meg:
"Az AVON Tanácsadói tevékenység végzése és a Tanácsadói Oldal használata során, amennyiben a tevékenység végzésének eredményeképp adóköteles jövedelme keletkezik, Ön köteles a jövedelmet a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően bevallani, és az adót megfizetni, továbbá eleget tenni valamennyi egyéb ebből fakadó jogszabályi kötelezettségének. Ön a jelen Tanácsadói Felhasználási Szerződés elfogadásával tudomásul veszi, hogy az AVON az Ön AVON Tanácsadói tevékenységéért, valamint esetleges közterhei teljesítéséért semmilyen módon nem felel."
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Csak abban az esetben kell adózni belőle ha meghaladja az éves eladásod egy bizonyos összeget, nem tudom pontosan mennyi de olyan millió körül lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!