Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szerintetek ezután kell adót...

Szerintetek ezután kell adót fizetnem vagy továbbra is a cég adózza le helyettem?

Figyelt kérdés

Kezdő Avon tanácsadó vagyok... és azt értem,hogy az offline terjesztéseim után a cég adózik. Viszont szeretném kicsit erősíteni a forgalmam azzal,hogy létrehozom az online üzletem. A szerződési feltételknél találtam egy pontot amit nem értek. Esetleg valaki tudja hogyan működik az online terjesztés? Ez a pont kavart meg:

"Az AVON Tanácsadói tevékenység végzése és a Tanácsadói Oldal használata során, amennyiben a tevékenység végzésének eredményeképp adóköteles jövedelme keletkezik, Ön köteles a jövedelmet a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően bevallani, és az adót megfizetni, továbbá eleget tenni valamennyi egyéb ebből fakadó jogszabályi kötelezettségének. Ön a jelen Tanácsadói Felhasználási Szerződés elfogadásával tudomásul veszi, hogy az AVON az Ön AVON Tanácsadói tevékenységéért, valamint esetleges közterhei teljesítéséért semmilyen módon nem felel."

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. máj. 17. 17:31
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Csak abban az esetben kell adózni belőle ha meghaladja az éves eladásod egy bizonyos összeget, nem tudom pontosan mennyi de olyan millió körül lehet

2017. júl. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!