Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Személyiségteszt szakmai...

Személyiségteszt szakmai interjún?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok ennyire pancser, de állandóan belefutok a személyiségtesztes baromságokba. Nemhogy szakmai tesztet íratnának, inkább valami női magazinból kiszedett társkereső hangulatú teszt. Tegnapi interjún, szakmai dolgokról szó sem volt, inkább kis bájcsevegés, majd az arcomba tolt egy 250 kérdéses tesztet....

Nektek volt már benne részetek? mit szóltatok?

2017. máj. 18. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen állásokat pályáztál meg?
2017. máj. 18. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket ha elémtolják, sarkonfordulok és elmegyek.
2017. máj. 18. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezek milyen pozíciók és cégek? Sok helyen csináltam már recruitmentet, de ilyet még nem láttam.
2017. máj. 18. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Volt mar multinal is, de most olyan 7 fos vallalkozasnal voltam. De hr es is iratott mar velem ilyet nagyobb cegnel...
2017. máj. 18. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
El is buktam emiatt egy melot, amire szakmailag megfeleltem volna...
2017. máj. 23. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Amiatt nem vettek fel, mert rosszul sikerült a személyiségteszt...otp
2024. júl. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!