2017 Mennyit keres egy óvónő? Milyen manapság óvónőnek dolgozni? Tényleg kötelező valamilyen hangszeren játszani? 15/L
Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 08:54
1/5 A kérdező kommentje:
*óvónőként
Elnézést, elírtam. ^^'
2017. máj. 11. 08:56
2/5 anonim válasza:
Konkrét összeget majd talán írnak, én nem tudom (nem álomfizetés nálunk ez sem). Énekelni és zenélni is kell, szükséges a gyerekek fejlődéséhez. Meg mondókákat meg ilyesmi...
3/5 anonim válasza:
Attól függ,hogy állami vagy magáncégnél helyezkedsz-e el.
4/5 anonim válasza:
A magánóvodákban elérhető jövedelmeket nem ismerem.
Az állam által fenntartott óvodákban az óvodapedagógusok jövedelme a pedagógusi bértábla alapján kerül megállapításra:
Kell valamilyen hangszeren játszani, de nyilván nem konzervatóriumi szinten. A nevelés fontos része az ének-zene is.
Az, hogy milyen ebben a munkakörben dolgozni, nagyban függ az ember személyiségétől. A párom 30 éve csinálja, és nem bánta meg hogy ezt a hivatást választotta.
5/5 anonim válasza:
Én nem tanulnék óvónőnek. Gondolj bele, a demográfiai helyzet miatt egyre kevesebb kell belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!