Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondási idő kitöltése így...

Felmondási idő kitöltése így is kötelező lenne igaz?

Figyelt kérdés

Próbaidő már fél éve lejárt, szóval az nem lehetőség.

Most volt közvetlen főnökség váltása egy hónapja, ami miatt nagyon megborult az egész raktárhangulat.

Feletteseim elkezdtek egy darab izéként kezelni, lekezelően beszélnek, mintha ostoba, szellemi fogyatékos lennék, mindenbe belekötnek amit csinálok, bárhogy csinálom, az új közvetlen főnököm meg azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, senkihez se fordulhatok ezzel.

Kezd egy kicsit sok lenni ez nekem, így nincs mit tennem, a héten benyújtom a felmondásom.

Az lenne a kérdésem, hogy van bármi módja annak, hogy ne kelljen kitöltenem az 1 hónapos felmondási időt? Valószínűleg arra, hogy felmondtam, csak mégtöbb támadást kapnék, amit nem tudom hogy tudnék elviselni lelkileg egy hónapig...

S főnökkel se vagyok biztos hogy ki tudnánk lyukadni egy közös megegyezésre, mivel nagyon tojik az egészre.

2017. máj. 9. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Közös megegyezéssel a munkáltató elengedhet a felmondási időből.
2017. máj. 9. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a munkáltató ragaszkodik hozzá, akkor jogilag nincs rá mód.

Ilyenkor "szokás" betegállományba vonulni.

2017. máj. 10. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!