Az ilyen napi 2-3 órás alvásokkal létező "sikeres" emberek hogyan működnek?
Haaaz én úgy kepzeltem el hogy azert dolgozott olyan sokat, hogy 40evesen mar elmehessen nyugdijba....
Vagy miert dolgozik? Hogy legyen mit a gyerekeire hagynia?
Nem azert dolgozott olyan sokat hogy utana mar legyen pénze arra hogy tovabbiakban ne kelljen dolgozni?
14: az valóban szomorú, ha valaki nem tud mit kezdeni magával a szabadidejében. De azért van egy vékony határ azok között, akik munkamániások és csak azért maradnak bent még, mert otthon unatkozik és megint más az, aki a sikereiért dolgozik, amit csak átmeneti időszaknak tart és rövid távon áldoz a hosszútávú jobb életért.
A munka utáni tévé előtt fekvés vagy céltalan facebookozás és semmittevés valahogy mégis inkább a szegény emberek jellemzője és nem a sikereseké ha a saját ismerettségi körömben szétnézek.
"Szerintem inkább elkeserítő az, hogy egy rakás embertől ha elveszed a munkáját nem képes magával semmit kezdeni."
Ebben teljesen igazad van. Biodroidok.
Viszont a kérdés azokról szól, akik imádják a munkájukat. Lehet, hogy ez a hobbijuk. Számomra például szórakoztató üzletról beszélni és tárgyalni, akkor is, ha eredménytelenül végződik.
Egyébként kizárt, hogy valaki 2-3 órákat képes aludni hosszútávon. Bár amikor szteroidokat használtam 4-5 óra is elég volt 20 évesen, de az már régen volt. :D
Azóta ha 6 óránál kevesebbet alszom huzamosabb ideig, akkor tutira le fogok betegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!