Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ilyen napi 2-3 órás alvások...

Az ilyen napi 2-3 órás alvásokkal létező "sikeres" emberek hogyan működnek?

Figyelt kérdés
tehát én nem értem, hogy ezek az emberek hogyan tudnak 2-3 órás alvásokkal létezni és eközben oylan teljesitményre képesek, amire átlag emberek komplett csoportja SEM?
2017. máj. 10. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kokain
2017. máj. 10. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
43évesen túlzás a munkához való hozzá-állása? Mit kéne csináljon még 20 évig, a nyj-ig?
2017. máj. 11. 04:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Haaaz én úgy kepzeltem el hogy azert dolgozott olyan sokat, hogy 40evesen mar elmehessen nyugdijba....

Vagy miert dolgozik? Hogy legyen mit a gyerekeire hagynia?

Nem azert dolgozott olyan sokat hogy utana mar legyen pénze arra hogy tovabbiakban ne kelljen dolgozni?

2017. máj. 11. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább elkeserítő az, hogy egy rakás embertől ha elveszed a munkáját nem képes magával semmit kezdeni. Innem is látszik, hogy nincs élete, nem érdekli semmi igazán, csak a munka. Ha valaki munkáján kívűl csak azt tudja elképzelni, hogy otthon semmit tevésel tölti az idejét az inkább szánalmas, mintsem valami magasztos életforma, amire fel kéne nézni.
2017. máj. 11. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:

14: az valóban szomorú, ha valaki nem tud mit kezdeni magával a szabadidejében. De azért van egy vékony határ azok között, akik munkamániások és csak azért maradnak bent még, mert otthon unatkozik és megint más az, aki a sikereiért dolgozik, amit csak átmeneti időszaknak tart és rövid távon áldoz a hosszútávú jobb életért.

A munka utáni tévé előtt fekvés vagy céltalan facebookozás és semmittevés valahogy mégis inkább a szegény emberek jellemzője és nem a sikereseké ha a saját ismerettségi körömben szétnézek.

2017. máj. 11. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem inkább elkeserítő az, hogy egy rakás embertől ha elveszed a munkáját nem képes magával semmit kezdeni."

Ebben teljesen igazad van. Biodroidok.

Viszont a kérdés azokról szól, akik imádják a munkájukat. Lehet, hogy ez a hobbijuk. Számomra például szórakoztató üzletról beszélni és tárgyalni, akkor is, ha eredménytelenül végződik.

Egyébként kizárt, hogy valaki 2-3 órákat képes aludni hosszútávon. Bár amikor szteroidokat használtam 4-5 óra is elég volt 20 évesen, de az már régen volt. :D

Azóta ha 6 óránál kevesebbet alszom huzamosabb ideig, akkor tutira le fogok betegedni.

2017. máj. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!