Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ilyen napi 2-3 órás alvások...

Az ilyen napi 2-3 órás alvásokkal létező "sikeres" emberek hogyan működnek?

Figyelt kérdés
tehát én nem értem, hogy ezek az emberek hogyan tudnak 2-3 órás alvásokkal létezni és eközben oylan teljesitményre képesek, amire átlag emberek komplett csoportja SEM?
2017. máj. 10. 18:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Az átlag embereknek csak egy szükséges rossz a munka. Aki 2-3 órás alvásokkal is sikeres, azt hajtja a lelkesedés, hisz abban amit csinál és szereti is. Alkalmazottként kisebb az esély ezt megélni, de vállalkozóként, amikor saját kezedben a sorsod és nincs bekorlátozva a jövedelmed sem, mint egy alkalmazott fizetése, akkor előfordulhatnak ilyen időszakok. Nyilván éveken keresztül ez nem működhet, mert a szervezet beleszól és valahol visszaüthet, ha sokáig 2-3 óa alvás van csak.
2017. máj. 10. 19:03
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
sehogy, kamu, hogy ennyit alszanak! hosszútávon bele is halnának!
2017. máj. 10. 19:17
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
hosszútávon senki nem csinálja így. viszont aki szinte szó szerint imád valamit, a vállalkozása az élete, kezdetben el tud működni ennyi alvással is, hiszen hajtja a hév. sikeres emberek. átlag ember nehezen fog fel ilyet, mert alkalmazottként ritka ha szinte rajongsz a cégedért.
2017. máj. 10. 19:20
 4/16 A kérdező kommentje:

hát akiről a sztorit vettem 43 éves ugyhogy nem igazán értem neki miért kéne még mindig ennyire hajtani a dolgokat...

am melyik rosszabb?

- felfogni az alkalmazotti sorsot

- elviselni

- vagy kitörni belőle nagy kinlódások árán (ha az embernek mondjuk 30 fele esik le hogy mi a pálya?)

2017. máj. 10. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez a 2-3 óra alvas valóban kamu. Aki ezt mondja csak saját magát sajnáltatja vagy éppen dicsőíti.

2-3 napig lehet, hogy meg lehet csinálni, de már az is rizikós, hosszabb távon pedig biztosan halálos.

Én egyszer csináltam azt, hogy 3-4 napon át 16 órát dolgoztam (szellemi munka), de utána 2 hétig voltam beteg. Soha többé nem fogok ilyet csinálni.

2017. máj. 10. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

"nem igazán értem neki miért kéne még mindig ennyire hajtani a dolgokat.."

Persze hogy nem érted, mert nincs ami hajt téged a célod felé. Aki céltudatos, világos, letisztult elképzelésekkel rendelkezik, azt hajtja a siker éhség. Ugyanez megfigyelhető élsportolóknál is, akik fáradtan is, de lemennek edzeni az utolsó leheletükig, mert van egy céljuk!

2017. máj. 10. 19:48
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Kokain.
2017. máj. 10. 20:27
 8/16 A kérdező kommentje:
ott a pont
2017. máj. 10. 20:28
 9/16 Fatal_3rror_ ***** válasza:
90%

"43 éves ugyhogy nem igazán értem neki miért kéne még mindig ennyire hajtani a dolgokat..."

Tipikus "melós" gondolkozás. Nálunk a cég alapítótagjai 45-50 évesen ugyanúgy pörögnek mint a fiatalok. A cégvezető 60 éves elmúlt, de szinte nem is látszik rajta. Egész nap nyomja a munkát, mellette sportol, hegyet mászik, stb.

Vagy egyszer volt egy 70+ éves műszaki ellenőrünk, aktívan dolgozik. Ő mondta hogy ha otthon kell maradni, akkor alig él, ha nincs dolga az ágyból alig bír felkelni és teng-leng egész nap. Ha dolgozik akkor meg szinte elfelejti hogy hány éves is.

2017. máj. 10. 20:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon nem lehet művelni, mert jönnek a betegségek. Én is mikor munkahely mellett kezdtem a vállalkozásom, akkor gyakran volt hogy alvás nélkül mentem be dolgozni, de mint a zombi, olyan voltam. És voltak bizony olyan hetek, hogy pár órás alvások voltak naponta és ilyenkor nagyon könnyű elkapni bármit, azonkívül biztos hogy emiatt jött homloküreggyulladás, volt mikor magas vérnyomás, stb... pedig nem voltam beteges típus (de mára ismét minden rendben).

Már csak a vállalkozáson dolgozom, de azért már az 5 óra alvás a minimum, mert hiába van többet ébren az ember, mivel kialvatlanul nehezebben jár az ember agya és kevésbé lesz produktív.

Meg kell találni azt, amiben jó vagy, ami érdekel, na és persze hasznosítható, kitűzni a célokat és dolgozni rajta. Ekkor jöhet a "flow-érzés", ami olyasmi mint pl. a gyereknél, aki várja a Karácsonyt és már aludni is alig bír.

Érdemes elolvasni pl. a Gyorsítósáv a milliókhoz (MJ DeMarco) könyvet, vagy Napoleon Hill-nek a Gondolkozz&Gazdagodj könyvét, új látásmódot fognak adni még alkalmazottként is, ha még kérdés számodra, hogyan működnek a sikeres emberek. És itt a valódi sikeres emberekről van szó, akik önerőből építettek fel valamit, mert szerintem nem mindenki sikeres, aki gazdag (aki sikkasztott pénzekből lett gazdag, vagy csak szimplán örökölt, annál nem beszélnék sikerről...).

2017. máj. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!