Új munkahelynél örülnöm kéne?
Eddig nagyon rosszul kerestem a végzettségemhez képest 3 évig. Nagyon lepukkant körülmények között kellett dolgozni, de a munka alapvetően laza volt, és olyan munkát csináltam, ami nekem is jó volt.
Most a konkurenciához mentem át, ez egy multi cég, több a fizetés, emberibb kivitelű a munkakörülmény, de mégis kilátástalanságot érzek
hát az addig oké, hogy lazább a munkád, de valamiből haladni is kéne az életben...
mondjuk én pont szerencsés helyzetben vagyok, mert vettek nekem lakás a családom...és így a jobban kereső ismerőseim pont annyival keresnek többet, mint amennyi a lakhatásukra elmegy:(
Jelenleg 140ezerrel kereesek tobbet. .
Ja es a feladat nemhogy unalmas de nehez is
#10-es, nem tudtam hogy ott is ilyen sz.r a helyzet.
Nekem csak multiknal van jonehany ev tapasztalatom (10+)
Az elozo hozzaszolasomhoz hozzatennem, hogy sajnos
azt kell mondjam, hogy nem kezdo mernokkent sincs feltetlenul sokkal jobb helyzetben az ember, csak a fizu meg a felelosseg nagyobb, de a donteshozatalbol bizonyos helyeken ugyanugy kirekesztenek a fejesek. Sokminden 2-3 (vagy tobb) szintel feljebb dol el, eselyed sincs beleszolni a dobtesekbe. Na akkor kell gyorsan magadrol donteni, hogy megeri-e ezt, vagy tovabb allsz.
De azt meg kell hagyni, hogy ezen a szinten azert mar joval tobb kivetel is akad.
és hova áll tovább?
egy laza munkahelyre, ahol van beleszólása, de gagyi a fizetés
vagy vállalkozó?
14-es igen sajnos,az állami kutatóhelyeken is ez megy.És még a fizetés se multis.. De ott van a principal investigator,ilyen-olyan vezető kutató, és mind abból él, hogy tőlem behajt, rajtam számonkér.
A vicc az, hogy ezek egyre többen vannak, és maguk a az emberek akik a konkrét melót végzik, akikBŐL jelentenek, na azok egyre kevesebben. Ja, és órára el kell számolni, hogy mit csináltam, de aki belőlem jelent, annak nem kell elszámolnia az óráival,van,hogy napokig be es tolja a képtén a laborba,de ha én elmerek menni fél órával előbb,hogy képzelem,de ha nem válaszolok valami e-mailben feltett kérdésére este 10-kor még azt is. Ha túlbecsülöm a munka időigényét, akkor az a baj, ha meg alul, akkor az. Szabály szabály hátán, de ha betartod, letol a közvelten főnököd, hogy nem vagy rugalmas,béna vagy nem tudod megoldani. Ha nem tartod be, letol az adminisztráció,az igazgatóság,a pénzügy a stb, hogy miért nem tartod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!