Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diák munkát keresek nyárra.18...

Diák munkát keresek nyárra.18 éves vagyok. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam iskolaszövetkezetekkel, de semmi jót nem találok. Ami meg jó lett volna, már mást felvettek. Gondolkodom valami mekis munkán. Ha bemegyek egy mekibe, vagy az irodájukba, tudnának munkát adni nyárra?

Már teljesen el vagyok keseredve. Mindjárt itt a nyár, és még nem találtam semmit.

2010. máj. 15. 15:10
 1/4 anonim válasza:

Nem mindegy, hogy hol laksz.

Nekem sikerült munkát kapnom postahivatalban, ahol csekkeket kezeltem Postanet II. munkakörben. Nyugis, de agyilag kimerítő munka. Jó kommunikációs kézség kell az ügyfelekhez.

Szerintem mindenképpen jobb, mint ha egy Mc Donald's típusú helyet választasz.

Diákszövetkezetetkkel vigyázni kell és ellenőrizni kell őket.

Hallottam, hogy az egyik diákmunka közvetítő cég főgóréi az egyik pártnak voltak a tagjai és a pénz, amit a fizuból levontak a pártkasszát gyarapította.

2010. máj. 17. 03:43
 2/4 A kérdező kommentje:

tejóég:O

és neked hogy sikerült megszerezni a munkát?hol hallottál róla?

2010. máj. 17. 07:33
 3/4 anonim válasza:
Diákmunkaszövetkezetek közül az Universitast ajánlom. Mindenki azt mondja, hogy ők a legjobbak, tényleg sok munkájuk van. Az tuti, hogy a mekinél jobb, arról kábé csak rosszat hallottam eddig. Sajnos, ha nincs valami ismerősöd, aki intéz neked jó munkát, máshol nem érdemes próbálkoznod. Pánikba viszont ne ess, rengeteg melót lehet találni még itt-ott-amott ;)
2010. máj. 17. 09:40
 4/4 anonim válasza:
ha fiú vagy menj kőműves mellé és nem kell gyúrnod, ha lány iratkozz be gogotánc tanfolyamra és megoldódik minden problémád
2010. máj. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!