Ti mit tennének?
Figyelt kérdés
30 éve,komoly helyen dolgozom.Mindig sokat dolgoztam,túl óràzni is szoktam,de azt sem fizetés meg.Nagyon keveset keresek annak ellenére is.Most is plusz ember helyet dolgozom,mert kirugtàk és nem vesznek fel helyette senkit.De fizetés emelésről szó sincs.De én meg gyàva vagyok ahhoz ,hogy megmondják Nekik a magamét.Évekig ugyan annyi a fizetésem és nem is emelnek.Polgàrmesteri hivatal szociàlis ügyintéző a végzettségem pluszba még egy màsik ember munkàjàt végzem.Szóval két emberes munka egy fizetéssel,régen is volt ,de még most pluszba .2017. máj. 1. 17:02
1/9 anonim válasza:
30 éve balfék vagy. Erre nem lehet mást mondani.
3/9 anonim válasza:
Semmit. 30 éve ugyanott, hallgatnék mint hal a szatyorban :D A közalkalmazottak bérét emelni szokták, nem lehet olyan siralmas a helyzet én azt gondolom.
4/9 anonim válasza:
Sajnalom de ha nem tudod a bèrtablat es nem mersz valtani akkor igy maradsz
5/9 anonim válasza:
nos én 30 évet biztos nem bírtam volna ki 1 helyen.. kb mintha 30 évig ugyanazt a kaját kéne ennem!
Nem kösz, az élet szebb ennél. 4-5 év egy munkahelyből bőven elég!
8/9 A kérdező kommentje:
De sajnos siralmas,akkor nem nyavajognék itt a polgármesterek,meg jegyzök ,meg akik ott dolgoznak a jàràsnàl csak azoknak emelik.és sajnos nem közalkalmazott vagyok,tanàrokról,ovónöknek nagyon jó fizetésük van,és ha nem tudsz vàlaszolni ,és nem tudod mi a közalkalmazott és köztisztviselő között a különbség akkor nagyon sajnàlom .Màs nem is dolgozik,még is jól keres
2017. máj. 5. 09:20
9/9 A kérdező kommentje:
S
2017. máj. 5. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!