Miért nem alapjog a lakhatás és az alapvető élelmiszerek?
"Pont ez az, hogy akkor mehetsz be, ha nem vagy bebas zva meg egyebek, szal hülyeséget írsz és így elég is. "
Azt írtam, hogy nincsen elég, és nem biztonságos. Ezt hol cáfolja az, hogy bebszva nem mehetsz be? Egyébként a -20-as fagyok idején olyan hely is volt, ahová ittasan is bemehettek, meg úgy is, hogy eleve mind teltházas volt.
"Ne hazudj, alapítványoknál lehet felvenni, az más tészta, hogy unalmas a konzerv, de ez van. "
Az alapítványok magán adományokból működnek, nem állami szféra. Tehát maga az állam nem biztosítja ezt az alapjogot, hanem lelkes civilek pótoljak ezt a feladatot.
"A 22 ezer jár mindenképp. "
Ez sem igaz már, nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz.
"Szal jó lenne, ha fejeznéd a hülyeséget, a kifigáskeresést meg egyebeket.
Egyébként hol laksz?"
Kinek keresek kifogásokat? Szeringed ha hajléktalan lennék vagy éheznék, tudnék csak úgy netezgetni?
"Azt az agyhalott kur. vaeget, komolyan mondom ekkora fasságot még nem b asztam ezen az oldalon.
Én itt inkább befejeztem, te menthetetlenül ostoba vagy :D"
Ehhez képest még folytatod...
Ami a jogszabályokat illeti, a jogszabályok mögött alapelvek vannak, így pl. az emberi jogok. Ezért hoznak olyan jogszabályokat, hogy a rendőr mit tehet meg és mit nem. Bizonyos emberi jogokra nem mondhatod azt, hogy csak akkor jár, ha fizetsz érte, és én erre hívtam fel a figyelmet, hogy érdekes módon ez pont a Maslow piramis legalján lévő szükségletekre nem igaz.
Na, sikerült. A kérdést ezért tettem fel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__858..
Ami itt elhangzott a részemről, attól elhatárolódok :-)
A lakhatáshoz való jog minden embernek vele született alkotmányos alapjog, és az EU előírja a tagállamainak hogy biztosítsák, e célra küld a korrupt kapitalista keleti államoknak óriási mértékű segélyt, hogy biztosítsák, de a magyar állam kijelenti hogy a magyar jogrendben nem vált alkotmányos alapjoggá az emberi méltóságban foglalt alapvető emberi jogokból fakadó részjogok mint a lakhatáshoz való jog. Törvénytelenül vannak Orbánék az EU ban, a pénz kell villára, a nép le*.
!HAZUGSÁG! Psssszt! Ne is tanítsuk a suliban!
Melyik EUs ország tartja a lakhatási jogot, mint ALAPjogot?
"NEMZETKÖZI LAKHATÁSI JOG"
"A lakhatáshoz való jog biztosítása az uniós tagállamok nemzetközi
kötelezettsége az Egyesült Nemzetek Emberi Jogok Egyetemes
Nyilatkozata, a Gazdasági, Szociális és Kulturális Jogok Nemzetközi
Egyezségokmánya szerint, valamint az Európa Tanács 2010-
ben átdolgozott szociális chartája értelmében."
De KUSS:
"A megélhetési
minimum garantálásából fakadó részjogok, – így a “lakhatáshoz való
jog” – nem vált alkotmányos alapjoggá a magyar jogrendszerben. "
Nem biztosítjuk az EU-s állampolgárok jogát! KUSS.!
16:
Nagyon jól megfogalmaztad, teljes mértélben egyetértek, köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!