Állásinterjún illik rákérdezni arra, hogy miért keresnek új embert a pozícióba?
Legutóbbi munkahelyemre például azért kerestek embert, mert a vezető leterheltnek látta a beosztottakat, az ő munkájuk egy részét szerette volna megosztani, leadni részemre. Közben kiderült, hogy az a 2-3 ember annyira félti a munkáját, hogy inkább este 7-kor mennek haza, mintsem, hogy megosszanak bármit is. Így végül rájuk hagyta a vezető, engem meg elküldött.
Mivel a héten lesz három állásinterjúm, így az ilyen és ehhez hasonló helyzetek elkerülése végett találtam ki, hogy mikor felteszik a kérdést, hogy "van-e kérdés? " akkor rákérdeznék, hogy mi okból keresnek új munkatársat.
Szerintetek ezt megkérdezni illetlenség?
b.szki, sosem találkoztam ilyennel, pedig sajnos veterán interjúzó vagyok XD
Azért az korrekt!
Mindenesetre jo ha van ilyen.
Nekem altalaban a pofamba vagjak, hogy az elso interju, szimpatiainterju. Az oke, de csak engem faggatnak, en max a masodikon tudok meg kulcsfontossagu dolgokat. Van h a masodikra is max probafeladat utan mehetek.
Speciel a t.kom tele van az egesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!