Főzős Laci kérdése:
Szerintetek mikor lesz Magyarország egy igazán tisztességes ország az éttermi vendéglátás szempontjából?
Figyelt kérdés
Miért kell átverni a vendéget,és miért kell a vacak,agyon vegetázott ételt drágán eladni;inkább egyenes gerinccel kellene főzni.De fontos a könnyen szerzett nagy haszon,mert a vállalkozónak nagyok az igényei.2010. máj. 14. 15:48
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon dühítő. Mi éppen ezért főzünk inkább. Nem a pénz miatt, hanem a minőség miatt. Akár 4-5000 Ft-ot is kifizetnénk egy normális ebédért bármelyik ételszállítónak, de ilyet már nem találni. 1200 Ft-ért árulnak olyan salátát, aminek az anyagköltsége (a csomagolással és a futár munkabérével együtt) sem éri el a 600 Ft-ot. Ez finoman szólva is elkeserítő. :-(
2/2 anonim válasza:
Soha a büdös életben, ez a magyar vér, minél több hasznot mindenből,a másikat minél jobban lehúzni,ami van az nem jó,mégtöbb kell,sajna ilyen a vérünk ez ellen nem tudsz mit csinálni,ezért is utálnak a környező országokban minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!