Kamionozással nagyjából mennyi pénzt lehet keresni egy évben? Pl. Waberer's nél nemzetköziben?
Tisztán kb mennyi marad meg? Mindenképp jó lenne ha írnátok egy összeget.
Nincs család csak magamra költenék. Félmilliót összelehet spórolni így? Válaszokat előre is köszönöm!
dehogy... sokan máshol (talán már a Gartner is), de pont valamelyik nap botlottam bele pl pécsen egy kis cégbe, kb 50 autójuk volt, alkalmaznak kezdőket ők is mert azt mondta a csávó ők dolgoznak a legjobban és legkultúráltabban. De a Reining, Duvenbeck is felvesz kezdőket, habár azokat nem ajánlanám... :D
Az OFA a Horváth Rudihoz is közvetített sok kezdőt, de azt nem tudom milyen ott dolgozni, azt látom hogy 2 véglet van: új scaniak meg ősrégi mercik meg volvok :D
Szóval szerintem sokkal jobban járnál kiscégekkel, lehet a fizetés is kevesebb, de fél-1 évet ellébecolsz ott, aztán mész tovább. Csak mindig tisztázd le előre velük hogy mit várnak el tőled, mert ha mágneseztetni meg 2kártyáztatni akarnak, meg túlvezettetni akkor tökmind1 hogy kevés a lehetőség de hagyd ott őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!