Hány nap után fizetnek ha otthagyom a céget?
Felvettek egy gyárba, nem jön be ez a munka, hosszasan tudnám részletezni hogy miért. Egyébként felsőfokú végzettségem van, csak nincs meg a nyelvvizsgám és így kb úgy kezelnek, mintha nem lenne végzettségem.
De most hogy láttam egy gyárat közelről inkább elmennék pultosnak.
Na a lényeg, hogy megnéztem ezt is hogy milyen, nem szeretek otthon ülni, volt egy oktatás 3 nap, és elkezdtük a munkát. Kaptunk munka ruhát is, nem mertem azt megkérdezni, hogy ha ott hagyom 2 nap után akkor nekem azt levonják vagy mi van?
A szerződésben erről nem látok semmit. Ha kihúzok egy hetet, akkor kapnék a mostani héttel együtt kb 40 ezret. (aminek 1/3-a az oktatás, tehát arányaiban jó lenne)
De ha levonják a ruhát akkor kevés.
Szerencsére nem vagyok rászorulva a pénzre, de nem is vagyok milliomos, azért tudnám mire költeni, vennék egy két új dolgot, de nem a számlákra kell, fiatal vagyok még.
Csak attól fosok, hogy ha elmegyek még jövőhéten levonják a ruhát, v az oktatásért nem adnak.
1 munkával töltött napot is kifizetnek ha leszámolsz.
Azt csak tudod, hogy mennyi az órabéred, na hát akkor kitudod számolni, mennyit ér 1 napod.
A munkaruháról is illő volna tudnod, hogy mivel tartozol, ugyanis ez nem titok sehol sem . Valahol 1 valahol 3 hónapot kell eltöltened, hogy ne fizetessék ki veled a munkaruhát.
de ha májusig megyek, utána jöhet a levonás bőven nem?
10.-én utalják a fizetést? a levonást meg csak a következő hónapban vonnák, de ugye a semmiből nem vonhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!