Ilyen tapasztalatokkal hol és mennyiért tudnék dolgozni?
Szerintetek milyen pozíciót tudnék megpályázni, ami szakmai kihívást is tartogat?
2 év ügynökségi tapasztalat, mint toborzó/fejvadász főleg külföldre.
Azóta 2 év alatt felhúztam egy céget a semmiből hasonló területen, melyet szeretnék félretenni (más kihívást keresek).
Emellett mesterszakon végeztem szervezetpszichológusként, angolul tárgyalóképesen beszélek.
Valami HR-es pozíció érdekelne, de szerintetek elegendő a tapasztalat ahhoz, hogy valami komolyabb pozícióba elmenjek, ne aktatologatónak. Saját cégemben 2 beosztottat koordinálok, tárgyalok angolul, ügyfeleket keresek stb. szóval elég összetett, felelősségteljes és önállóságot, határozott fellépést igényel, de még mindig csak 25 éves vagyok és szerintem túl fiatalnak tartanának...
A HR -es dolga, hogy felmérje ki mire képes, de ha magaddal se vagy tisztába ...
Szerintem menj a mekibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!