Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen tapasztalatokkal hol és...

Ilyen tapasztalatokkal hol és mennyiért tudnék dolgozni?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen pozíciót tudnék megpályázni, ami szakmai kihívást is tartogat?

2 év ügynökségi tapasztalat, mint toborzó/fejvadász főleg külföldre.

Azóta 2 év alatt felhúztam egy céget a semmiből hasonló területen, melyet szeretnék félretenni (más kihívást keresek).

Emellett mesterszakon végeztem szervezetpszichológusként, angolul tárgyalóképesen beszélek.

Valami HR-es pozíció érdekelne, de szerintetek elegendő a tapasztalat ahhoz, hogy valami komolyabb pozícióba elmenjek, ne aktatologatónak. Saját cégemben 2 beosztottat koordinálok, tárgyalok angolul, ügyfeleket keresek stb. szóval elég összetett, felelősségteljes és önállóságot, határozott fellépést igényel, de még mindig csak 25 éves vagyok és szerintem túl fiatalnak tartanának...

2017. ápr. 21. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
36%

A HR -es dolga, hogy felmérje ki mire képes, de ha magaddal se vagy tisztába ...

Szerintem menj a mekibe

2017. ápr. 21. 12:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Jól van, nyugi van. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok, természetesen nekem is van elképzelésem.
2017. ápr. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!