Mit lehet csinálni 1-2 óra szabad munkaidővel?
Sajnos (vagy szerencsére, már nem is tudom) napi 1-2 órám van napközben, amikor már egyszerűen nincs mit dolgozni. Ilyenkor szoktam olvasgatni, híreket, illetve online tanfolyamokat nézni, egyelőre jól elvagyok velük, de hosszútávon nem feltétlenül szeretném ezeket csinálni, mert amolyan elvesztegett időnek tűnik a böngészgetés. Maga a hely is tetszik, emiatt pláne nem akarok váltani.
Van esetleg valami olyan lehetőség, amivel pénzt is lehet keresni? Bármi, amit egy irodai gépen meg lehet csinálni, és legális.
Köszönöm az ötleteket, akinek van.
Én a helyedben a szabadidőmben nyelvet tanulnék online - nagyon jó online oldalak vannak - és azt később tudnád kamatoztatni anyagilag is.
Azt aligha hiszem, hogy jó néven venné a munkahelyed, ha a munkaidő alatt más pénzkeresési forrással töltenéd az időd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!