15 éves kortól dolgozhatok nyáron?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:50
1/8 anonim válasza:
szülői engedéllyel tudtommal igen
2/8 anonim válasza:
Igen, én is annyi vagyok és megyek gyümölcsszedésre!
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. máj. 13. 19:53
4/8 anonim válasza:
Dolgozhatsz 6 évesen is,menj Vietnámba.P.Tibor
5/8 anonim válasza:
Hát dolgozhatsz csak nem vesznek fel sehova!!!
Csak ha főnök gyereke vagy vagy mittomén mázlista !!!
Amúgy olyan munkát ne vállalj el amiért kérnek pénzt!!!
Semennyit mert az átverés én is sokszor jártam így amikor pl.gyümölcsszedésre jelentkeztem siófokra meg kapálni vagy füvet nyírni!!!!!
6/8 anonim válasza:
a diákszövetkezeteknél 14 éves kor felett már dolgozhatsz, csak nem fogsz felelősséggel járó munkát kapni. pl szórólapozni vagy árut tölteni mehetsz, de a felelőségteljesebb munkákra, pl kasszába vagy leltározni csak 18 év fölött lehet. én a kipróbált diákszövetkezeteket ajánlom, ott ritka hogy átverjenek.
7/8 anonim válasza:
Még nagyon régen én is dolgoztam (15 évesen). Egy Minddiák nevű helyre jelnetkeztem be és ők ajánlottak munkát.
Nagyon meg voltam velük elégedve. Voltam bevásárló kocsi tologató egy áruházban, és a Always betét gyárban is dolgoztam. Szerintem nagy buli volt! Nagyon élveztem!
8/8 anonim válasza:
14 éves kor fölött vállalhatsz munkákat szülői engedéllyel. Persze már mint mondták nem nagy felelőségel járó munkákat adnak. De én is 14 múltam és én is szeretnék vállalni munkát. Remélem jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!