Semmihez sem értek. Mihez kezdjek így?
28 éves vagyok, nincs szakmám, semmihez sem értek, semmire nem vagyok jó. Elb***am a húszas éveim, eltartott voltam és most döbbentem rá, mekkora hülyeséget is csináltam. Mégis így most mihez kezdjek? Még a több lábon álló embereknek is nehéz munkát találni, nemhogy a hozzám hasonlóaknak.
Így már nincs is esélyem? Most menjek el wc-t súrolni? Tudom, ha eddig nem csináltam semmit, ne válogassak, de azt meg tudom és érzem, hogy én nem csak ennyit érek. Mégis valahogy kisiklott életem és most itt 28 évesen nulla munkatapasztalattal, semmivel a kezemben.
"Semmihez sem értek. Mihez kezdjek így?"
Dehogynem.
Olyan nincs, hogy valaki nem ért valamihez.
Olyan van, hogy lusta, vagy pl. tizenéves, ami nem szégyen.
Nem ragoznám.
Ismerd meg önmagad - és a képességed - és vigyázz magadra, mert a társadalom, és az anyud nem arra van berendezkedve, hogy életed végéig vigyázzanak rád.
Tehát dolgozz meg a jövődért. Mert más nem fog.
"tudom és érzem, hogy én nem csak ennyit érek"
Tévedni emberi dolog. Be kell látni, hogy a jelenlegi helyzetből a tanulás jelent kiutat. Ha kifogást keresel, nincs motivációd és lusta vagy, akkor nincs kiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!