Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Semmihez sem értek. Mihez...

Semmihez sem értek. Mihez kezdjek így?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, nincs szakmám, semmihez sem értek, semmire nem vagyok jó. Elb***am a húszas éveim, eltartott voltam és most döbbentem rá, mekkora hülyeséget is csináltam. Mégis így most mihez kezdjek? Még a több lábon álló embereknek is nehéz munkát találni, nemhogy a hozzám hasonlóaknak.

Így már nincs is esélyem? Most menjek el wc-t súrolni? Tudom, ha eddig nem csináltam semmit, ne válogassak, de azt meg tudom és érzem, hogy én nem csak ennyit érek. Mégis valahogy kisiklott életem és most itt 28 évesen nulla munkatapasztalattal, semmivel a kezemben.

2017. ápr. 12. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Semmihez sem értek. Mihez kezdjek így?"

Dehogynem.

Olyan nincs, hogy valaki nem ért valamihez.

Olyan van, hogy lusta, vagy pl. tizenéves, ami nem szégyen.

Nem ragoznám.

Ismerd meg önmagad - és a képességed - és vigyázz magadra, mert a társadalom, és az anyud nem arra van berendezkedve, hogy életed végéig vigyázzanak rád.

Tehát dolgozz meg a jövődért. Mert más nem fog.

2017. ápr. 12. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:

"tudom és érzem, hogy én nem csak ennyit érek"

Tévedni emberi dolog. Be kell látni, hogy a jelenlegi helyzetből a tanulás jelent kiutat. Ha kifogást keresel, nincs motivációd és lusta vagy, akkor nincs kiút.

2017. ápr. 15. 01:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Menjél te is Ausztriába mosogatni, ház körüli munkákat végezni.
2017. ápr. 15. 09:30
 14/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, hogy nem értek semmihez! Elvégeztem egy szakunkást 4 év, de sohasem dolgoztam benne. Szóval a papír megvan, mezőgazdasági szak, a traktorjogsi ott áll a fiókban. Aztán rájöttem, hogy tanulni kéne még valamit, leérettsgiztem, utána mentem egyetemre, itt csúsztam egy évet, most 26 vagyok, de azt érzem, végzősként, hogy ez a szak sem fekszik nekem, nem vagyok elég jó benne ez van sajnos! Most ott tartok, hogy csak legyen meg a diplomám és mehessek külföldre dolgozni valamit, hogy meg tudjak élni valamiből. Szóval semmihez nem értek eléggé, nem is tudom, hogy mit akarok. Utólag most úgy érzem, hogy tanár szívesen lennék, de ahhoz már késő. Szóval ez van, okos akartam lenni, tanultam ezerrel, és közben pedig rájöttem, hogy ez nem én vagyok. Inkább megfogom a flex végét, vagy csinálok fizikai melót. Szóval 26 vagyok, és kétszer is pályát tévesztettem, és még most sem tudom, hogy mi akarok lenni.
2017. máj. 4. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!