Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok gyártósori összesz...

Dolgoznátok gyártósori összeszerelőként? Pl. : Jabilban?

Figyelt kérdés
Mik az előnyei a gyártósori munkáknak és hátrányai?
2010. máj. 13. 10:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Miért ne. Ha nem volna más, biztos elmennék.

Hátrány? Unalmas,egysíkú.

2010. máj. 13. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam hasonló munkakörben.Szörnyű.Egy nyolcórás műszak az örökkévalósággal ért fel.Mondjuk én rosszul tűröm a monotóniát.
2010. máj. 13. 11:07
 3/14 anonim válasza:
66%
12 éve dolgozom 4 műszakban, mert rávitt a muszáj. valamiből meg kell élni. ha karrierista az illető, nem ajánlom az ilyen munkát csak annak, akinek nem anyagi érdekből kell dolgoznia csak "hobbiból". nekem sajnos muszáj. ki lehet bírni, a mi gyárunkban 300 ember ezt csinálja.
2010. máj. 13. 11:48
 4/14 anonim válasza:
66%
ja és 12 órás műszak is van, hétvégenként.
2010. máj. 13. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

én is dolgoztam pár hónapot. Minden 5 percben megnéztem az orrát. Viszont ha jófej munkatársak vannak akkor hamarabb telik.

Előnye, hogy hazamész és az csinálsz amire kedved szottyan, nincs semmi felelősség a válladon.

2010. máj. 14. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

A GYAKORI-kÉRDÉSEKBEN, ELHANGZOTT JABIL-VÉLEMÉNYEK ALAPJÁN, SOSE LENNÉK OTT SZALAGMUNKÁS.

SE PÉNZILEG, SE EMBERILEG NEM ÉRNÉ MEG.

2010. máj. 16. 14:06
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólónak üzenem hogy nagy úr a muszály és biztos vagyok benne hogy ha ez lenne az egyetlen munkalehetőség akkor elvállalnád. mert tudod hogy ebből van csak pénz amiből eltartod a családodat.
2010. máj. 17. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

Nem jól ítélsz meg engem.

1. Ha tudom, hogy egyszerű operatori munkánál nem kapok jobbat, akkor nem vállalnék családot.

Mert abból amit opiként keresel, lehetetlenség fenntartani egy családot.

2. Én ha egy tanúlt valaki lennék, már annál ígényesebb volnék, hogy elmenjek szimpla szalagmunkásnak.

Addig volnék munka nélkül, mig nem találnék valami normális munkát. És nem is normális az, akinek nincs semmi igénye, csak bemegy gyártósori munkásnak, aztán nem tud kimászni a taposókerékböl.

Addig kell ketesni, mig nem találsz, ha 1 évig, akkor addig, ha 10 év, akkor addig, és nem elvállalni mindenféle rabszolgamunkát.

Részemröl ezt a témát lezártnak tekintem.

2010. máj. 24. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
68%

hát ha van aki nyakán üljél 10 évig munkanélküliként el is hiszem, hogy nem mennél dolgozni. De amikor azon kell gondolkodj, hogy holnap lesz-e amit megegyél, vagy minden csengetéskor félve nyitsz ajtót, hogy nem-e jöttek lefoglalni a lakásod, mert nem fizettél.

Eléggé zöldfülű lehetsz...a családalapítás nem azon múlik, hogy mekkora a fizetésed. Amikor beüt a szerelem, semmire nem gondolsz...úgy gondolkozol, hogy majd csak lesz valahogy.

Majd ha felnősz akkor rájössz, hogy nem is olyan rózsás az élet, mint ahogy anyuka oltalma alatt elképzelted.

2010. máj. 24. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

Ó drágám, a szüleimnek van egyébje is (szántóföldek, telek),amik énrám maradnak, és miután eladtam öket, kapok annyi pénzt utánuk, hogy amig munkanélküli vagyok, addig ne haljak éhen.

Nem hiszem, hogy éveket igénybe venne, mig találnék munkát, ami nem futószalis (jabil-féle) gyárban megy. Vannak a családomban is, akik tudnak/fognak támogatni,ha a szükség úgy hozná.

Máskülönben engem nem legyintene meg a szerelem,ahogy elgondolod, mert racionális ember vagyok, és reálisan gondolkozok. A szerelemtöl még tudnék gondolkodni, és addig nem költöznék össze vele, mig nincsen jobb kereset.

2010. máj. 25. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!